Бісквітне тісто для коржів
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальний рецепт простого бісквітного тіста для коржів. Всього три інгредієнти: яйця, цукор і борошно. Коржі виходять м'якими, з красивою пористою структурою і ароматним запахом. Спробуйте!
Приготуємо бісквітне тісто для коржів в домашніх умовах. Щоб коржі мали гарну пористу структуру, постарайтеся дуже ретельно замісити тісто. За консистенцією воно виходить рідким, як на оладки. Готові бісквітні коржі стануть ідеальною основою для майбутнього торта!
- Борошно - 150 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 6 штук
Збиваємо яйця з цукром в пишну масу, щоб обсяг збільшився в кілька разів. Додаємо просіяне борошно, замішуємо тісто.
Застеліть деко папером для випічки, змастіть її маслом, налийте тісто.
Ось такий гарний бісквіт виходить!
Розділіть остиглий бісквіт на коржі. Готово!