Рецепт Тісто для коржів фото

Тісто для коржів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло , Мед
На обід
Випічка
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Ви вирішили вперше спекти торт, і не знаєте який? Приготуйте коржі для торта за цим рецептом, ваш торт вийде дуже смачним, ніжним. Інгредієнти для приготування тіста для коржів доступні.

Опис приготування:

Якщо ви вирішили навчитися пекти смачні тортики з коржів, цей рецепт підійде саме для вас. Таке тісто виходить завжди! І торт з нього буде дуже ніжним, ароматним і смачним. Для таких коржів чудово підходить звичайний сметанний крем, він оживляти ваші коржі, і торт ніколи не буде сухим. Рецепт приготування тіста для коржів перед вами. Сподіваюся, що в рецепті все зрозуміло і ваш торт вийде дуже смачним

  • Борошно пшеничне - 500-600 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Мед - 150 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 3/4 склянки
тісто для коржів - фото крок 1
Готувати тісто будемо на водяній бані, тому відразу підберіть миску, яку поставите на каструлю з водою. Насипаємо цукор, додаємо яйця.
тісто для коржів - фото крок 2
Збиваємо яйця з цукром до отримання пишної піни.
тісто для коржів - фото крок 3
Додаємо м'яке вершкове масло, соду і мед. Перемішуємо.
тісто для коржів - фото крок 4
І ставимо ємність на каструлю з киплячою водою. І наше майбутнє тісто весь час перемішуємо. Тримаємо на водяній бані хвилин 15.
тісто для коржів - фото крок 5
Маса спочатку буде пінитися.
тісто для коржів - фото крок 6
А потім злегка потемніє.
тісто для коржів - фото крок 7
Додаємо третину потрібної кількості борошна
тісто для коржів - фото крок 8
Перемішуємо і тримаємо на водяній бані ще хвилину-півтори. Помішуємо.
тісто для коржів - фото крок 9
Додаємо ще третина борошна і ложкою або лопаткою перемішуємо.
тісто для коржів - фото крок 10
Борошно, що залишилося висипаємо на стіл, на неї викладаємо масу з каструлі.
тісто для коржів - фото крок 11
І акуратно (маса гаряча) починаємо вимішувати тісто, потроху забираючи борошно зі столу. Тісто не повинно бути дуже тугим, його буде важко розгортати.
тісто для коржів - фото крок 12
Нехай тісто трохи прилипає до рук, борошно ви зможете підсипати, коли будете розгортати коржі.
тісто для коржів - фото крок 13
Я поділяю тісто 10-12 частин і тонко розгортаємо.
тісто для коржів - фото крок 14
Коржі випікаємо в розігрітій до 180- 200 градусів духовці до красивого кольору. Коржі печуться дуже швидко! обрізаємо коржі, поки вони гарячі.

Схожі рецепти