Рецепт Тісто на кефірі для коржів на сковороді фото

Тісто на кефірі для коржів на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Кефір
На полуденок , На сніданок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 11
Час приготування: 40 хв.

Коржі можна приготувати замість хліба, тим більше що зробити такі набагато простіше і швидше. Рецепт дуже простий і доступний. Записуйте, як приготувати тісто на кефірі для коржів на сковороді.

Опис приготування:

Коржі можна приготувати на сковороді або в духовці. Ви можете подавати їх із солодким варенням, з маслом або до перших і других страв замість хліба. Рецепт їх приготування дуже простий, він під силу кожному. Ви можете додати до коржикам зелень, сир або сир, так буде ще смачніше. Їх можна подати теплими або вже остиглими.

  • Кефір - 350 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукровий пісок - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно - За смаком
1
Кефір заздалегідь дістаньте з холодильника, використовуйте кімнатної температури або трохи підігрійте.
2
Перелийте кефір в миску і додайте до нього яйця, 2 столові ложки рослинної олії, цукор і сіль, потім розпушувач і поступово вводите борошно.
3
Замісити м'яке, але пружне тісто, щоб воно не липло до рук, але залишалося еластичним.
4
Розділити тісто 11 частин і кожну скачайте в кулю, потім сформуйте коржі і розкачайте їх в пласт товщиною 0, 5 см.
5
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть коржі, обсмажуйте з кожного боку до рум'яної скоринки.
6
Складіть все коржі один на одного стопкою, як млинці, і подавайте до столу.

Схожі рецепти