Тісто для Електровафельниці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукайте відповідний варіант, як приготувати тісто для Електровафельниці, щоб вийшли ніжні, повітряні і хрусткі вафлі, тоді зверніть увагу на цей нескладний рецепт.
Відділення білків від жовтків не займе у вас багато часу, однак тісто вийде дійсно повітряним. Такі вафлі перед подачею ідеально доповнити згущеним молоком, сиропом, медом або фруктами, наприклад. Прекрасна ідея для сніданку або солодкого перекусу до чаю для всієї родини.
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 1.5 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 5 чайних ложок (розтоплене )
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Яйце - 5 штук
1. З'єднайте цукор, сіль, розпушувач і просіяне борошно. Перемішайте.
2. Акуратно відокремте білки від жовтків і збийте.
3. Жовтки збийте з молоком, ванільним екстрактом і вершковим маслом.
4. З'єднайте рідкі інгредієнти з сухими, перемішайте до однорідності. Акуратно введіть білки.
5. Викладайте тісто на добре розігріту вафельницу і смажте до рум'яної вафлі.
Смачного!
Смачного!