Трубочки для Електровафельниці
(покроковий рецепт з фото)
Європейська кухня
,
Італійська кухня
,
Американська кухня
,
Бразильська кухня
,
Гавайська кухня
,
Англійська кухня
,
Аргентинська кухня
Щоб приготувати солодкі ласощі родом з дитинства, вам знадобиться зробити для нього заготовки. Всі ми любили трубочки зі згущеним молоком або будь-яким іншим кремом. Для початку приготуйте основу для них.
Слідуючи цим рецептом, ви зможете приготувати смачні вафлі. Вони стануть в нагоді вам в якості заготовок, якщо ви плануєте робити солодкі трубочки з начинкою. А начинкою може послужити будь-який крем на ваш розсуд. Щоб дізнатися, як приготувати трубочки для Електровафельниці, прочитайте цей рецепт.
- Борошно - 250 грам
- Вершкове масло - 125 грам
- Яйця - 2 штуки
- Тепла вода - 250 мілілітрів
- Цукор - 250 грам
Розтопити на водяній бані вершкове масло. В окрему миску вбийте сирі яйця, збийте їх міксером. Потім додайте до них цукор і влийте вершкове масло і воду, не припиняючи все збивати.
Борошно просійте через сито. Потім частинами вводите її до решти інгредієнтів, не перестаючи їх постійно перемішувати.
Тісто має вийти, як густа сметана по консистенції. Якщо воно занадто рідке, додайте борошна. Якщо ж густе, просто розбавте його водою.
Розігрійте електровафельніцу і виливайте на неї ложкою тісто. Змащувати маслом не треба, так як в тесті і так міститься достатньо жиру. Обсмажуйте вафлі тридцять секунд.
Знімайте готові вафлі і відразу ж скручуйте їх в трубочки, поки вони залишаються гарячими. Потім, коли трубочки охолонуть, їх можна буде начиняти.