Рецепт вафельного тесту для Електровафельниці
(покроковий рецепт з фото)
Ви володар старої, ще радянської Електровафельниці, а рецепт приготування тіста загублений? Не біда! За цим рецептом у вас вийдуть відмінні хрусткі вафлі, які можна згортати в трубочку.
Смачні, солодкі та хрусткі вафлі з начинкою з вареного згущеного молока або збитих вершків - пам'ятаєте ці ласощі зі свого дитинства? У багатьох з вас ще збереглися радянські вафельниці, а рецептів до неї немає. Але я зможу вам допомогти і за допомогою рецепта приготування вафельного тіста для Електровафельниці ви зможете спекти ці смачні трубочки.
- Вершкове масло або маргарин - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 0, 5 склянки (якщо яйця великі - муки на 1 ст. Ложку більше)
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
Ось всі наші інгредієнти. З них вийде 8 вафель-трубочок.
Масло має бути м'яким, злегка його розтопіть, а потім змішайте з цукром, звичайним і ванільним.
Додаємо яйця і перемішуємо.
Всипаємо борошно, змішану з розпушувачем.
Ретельно перемішуємо і отримуємо тісто для вафель.
Нагріваємо електровафельніцу.
Викладаємо столову ложку тесту по центру вафельниці і притискаємо кришку.
Випікаємо до рум'янцю.
І звертаємо вафлі в трубочку, поки вони гарячі.