Крем для вафельного торта
(покроковий рецепт з фото)
Вафельний торт - це найпростіший десерт, доступний навіть новачкові на кухні. Головне - вибрати смачний крем. Дивіться, як приготувати крем для вафельного торта на основі масла і карамелі.
Вафлі протпітиваются кремом досить швидко. Досить години, але, якщо дозволяє час, краще залишити торт для просочення на пару годин. А сам крем готується за лічені хвилини. В результаті у вас буде прекрасне частування до чаю.
- Вершкове масло - 200 грам
- Карамельний крем - 300 грам (або варене згущене молоко)
- Вафельні коржі - 5-6 штук
Дістаньте масло, щоб воно стало м'яким. Я використовую готовий карамельний крем, але цілком можна взяти звичайну згущенку і зварити її (близько 2 годин). Або, що ще простіше, купити готову варену.
За допомогою міксера збиваємо вершкове масло і карамель або згущене молоко. Повинна вийти однорідна консистенція без грудок. Починаємо намазувати крем на коржі.
Перемазаний кремом вафельні коржі збираємо в торт, укладаючи один на одного і злегка притискаючи. Можна залишити торт цільним або ж нарізати відразу на порційні шматочки, вийдуть тістечка.