Тістечко «персик»
(покроковий рецепт з фото)
Тістечко "персик" - чудове ласощі, родом з дитинства. Готується зі звичних інгредієнтів, а в результаті виходить диво, від якого неможливо відірватися, таким воно виходить смачним.
Перед вами чудовий рецепт, який розповість вам, як приготувати тістечко "персик" . Для того, щоб "персик" вийшов, треба запастися хорошим настроєм і часом. Хоча тісто нескладне і процес випічки досить простий, треба спокійно, розмірено з'єднати дві часточки "персика" і пофарбувати тістечко, а потім посипати цукром. Результат виходить казковим.
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 200 грам
- Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
- Ванільний цукор в пакетиках - 1 штука
- Сік вишневий - 2 Ст. Ложки
- Джем - 3 Ст. Ложки
- Яйця курячі - 2 штуки
- Сік гарбузовий - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 100 грам
1. Збийте яйця міксером, додаючи цукор і всипати пакетик ванільного цукру. Візьміть тільки частина цукру, інше знадобиться для посипання. Заздалегідь дістаньте з холодильника масло, щоб воно стало м'яким. Потім розм'якшене масло і сметану кімнатної температури з'єднайте зі збитими яйцями. Перемішайте.
2. В отриману суміш поступово всипте всю муку. Потім замісити тісто.
3. Тісто розділіть на кульки. Скачайте їх і викладайте на деко. Перед цим застеліть деко папером для випічки. Духовку розігрійте до 200 градусів.
4. Кожен кульку злегка притисніть так, щоб вийшов приплюснутим низ. Після цього поставте деко з заготівлею в духовку. Випікайте приблизно 30 хвилин (залежить від духовки).
5. Підготуйте барвники. Для цього натріть гарбуз і видавіть з неї сік через марлю. Потім через марлеве полотно протріть вишню.
6. Дістаньте Пироженко з духовки. Остудіть. Потім змастіть кожну половинку джемом або повидлом. Можна використовувати відварене згущене молоко. З'єднайте часточки. Полийте соком вишні і гарбуза. Потім посипте цукром. Після цього залиште на час, щоб натуральна фарба і цукор підсохли.