Персик протертий з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Розповідаю, як приготувати персик протертий з цукром - нехай і доведеться витратитися трохи, але воно того варто. Взимку оціните соковитість, аромат і оригінальність цієї заготовки!
Цей рецепт приготування персика протертого з цукром варто того, щоб купити влітку зайвий кілограм персиків. Головне, - беріть злегка переспілі плоди, щоб вони дали побільше соку.
Як зробити персики протерті з цукром на зиму:
1. Отже, в першу чергу все персики ретельно миємо, очищаємо від шкірки і виймаємо всі кісточки.
2. Тепер все плоди перетираємо через сито над великою мискою з пластика.
3. У пюре з персиків додаємо цукор, і ретельно перемішуємо досить довгий час, поки цукор повністю не розчиниться.
4. Тепер все банки стерилізуємо, і накладаємо фруктову суміш в кожну з них, присипавши зверху ще парою ложок цукру.
5. Тепер все, що потрібно, - це закрити їх пергаментом або попередньо прокип'яченими капроновими кришками, і відправляємо на зберігання в холодильник або в будь-який темне прохолодне місце!
Готово! сподіваюся, вам дуже сподобається такий простий рецепт персика протертого з цукром, і ви спробуєте його приготувати
- Персики - 1.5 кілограма
- Цукор - 1 кілограм
Як зробити персики протерті з цукром на зиму:
1. Отже, в першу чергу все персики ретельно миємо, очищаємо від шкірки і виймаємо всі кісточки.
2. Тепер все плоди перетираємо через сито над великою мискою з пластика.
3. У пюре з персиків додаємо цукор, і ретельно перемішуємо досить довгий час, поки цукор повністю не розчиниться.
4. Тепер все банки стерилізуємо, і накладаємо фруктову суміш в кожну з них, присипавши зверху ще парою ложок цукру.
5. Тепер все, що потрібно, - це закрити їх пергаментом або попередньо прокип'яченими капроновими кришками, і відправляємо на зберігання в холодильник або в будь-який темне прохолодне місце!
Готово! сподіваюся, вам дуже сподобається такий простий рецепт персика протертого з цукром, і ви спробуєте його приготувати