Тістечко «Наполеон»

Тістечко «Наполеон»
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Щоб не готувати величезний торт, а зробити невеликі порційні десерти, краще вибрати тістечка "; Наполеон ";. Вони будуть мати гарний вигляд на святковому столі, будуть доречні на фуршетах.

опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати тістечко "; Наполеон ";, то цей рецепт вам точно стане в нагоді. Відмінне тістечко для тих, хто любить цей відомий на весь світ тортик.

Пригощайтеся, пробуйте і діліться своїми враженнями!

  • Борошно пшеничне— 600 грам
  • Вершкове масло— 450 грам
  • Цукрова пудра— 350 грам
  • дріжджі (живі)  — 10 грам
  • молоко— 1 літр
  • Куряче яйце— 1 штука
  • цукор— 140 грам
  • Розпушувач тіста— 6 грам
  • Ванільний цукор— 15 грам
Тістечко Насамперед вам необхідно зробити крем. У каструльку всипте 140 грам цукрового піску. Нагрійте його на вогні, щоб він став рідким. Потім влийте половину молока і дочекайтеся, поки карамель почне закипати.

Тістечко В окремій піалках змішайте залишок молока (попередньо відлив три столових ложки для тесту) і сто грам борошна. Гарненько все перемішайте, щоб не було ні єдиного грудочки.

Тістечко Потім суміш борошна і молока введіть в карамель. Робити це потрібно тонкою цівкою, безперервно помішуючи. Варіть на маленькому вогні, поки вона не загусне. Потім зніміть з вогню і остудіть.

Тістечко Остудіть крем і додайте в нього по 200 грам цукрової пудри і вершкового масла. Знову все гарненько збийте, щоб вийшла гладка маса.

Тістечко Тепер вам необхідно зробити тісто. Для цього в трьох ложках молока розпустіть дріжджі. Борошно з'єднайте з пудрою і розпушувачем.

Тістечко Отриману суміш перемішайте. Потім додайте її в борошняну суміш. До неї додайте молочко з дріжджами. Вимісити м'яке тісто.

Тістечко Розділіть тісто на шість частин. З кожної частини розкачати пласт в 1-2 мм. Вони повинні бути максимально тоненькі.

Тістечко Тісто випікаєте в духовочке. Кожен коржик по десять хвилин при 200 градусах. Потім обріжте все нерівні краї у коржів. Зберіть тістечка, укладаючи коржі один на одного і перемазуючи кремом. Прикрасьте на свій розсуд.

Схожі рецепти

Домашній «Наполеон» з заварним кремом

Домашній «Наполеон» з заварним кремом

Ніякої свято не обходиться без торта. І, звичайно ж, краще приготувати свій домашній торт. цей — безпрограшний варіант: простий в приготуванні і улюблений усіма гостями. опис приготування: У кожного кулінара є свій рецепт приготування домашнього "; Наполеона" з заварним кремом, і я нічим не ві...

читати далі
Фруктово-ягідний «Наполеон»

Фруктово-ягідний «Наполеон»

Дуже простий у приготуванні, але неймовірно ефектний десерт з смачних інгредієнтів. Готується на раз-два-три і з'їдається також! Обов'язково побалуйте своїх улюблених! опис приготування: всього 3 інгредієнта і 20 хвилин часу! Мені здається, це вагомий привід поглянути на рецепт. Як приготувати...

читати далі
Хрусткий «Наполеон»

Хрусткий «Наполеон»

За даним рецептом торт "; Наполеон" виходить хрустким, солодким і дуже смачним. Після приготування його відразу ж можна подавати до столу і не чекати, поки коржі просочаться. опис приготування: Торт "; Наполеон" готується з кремом з вареного згущеного молока. Важливим моментом є те, що в тісто...

читати далі
Крем для торта «Наполеон» класичний

Крем для торта «Наполеон» класичний

Приготувати крем для "; Наполеона" не складно. Складно приготувати дійсно смачний крем, щоб торт був виключно ніжним і апетитним. Актуальним буде заварний вершковий крем. опис приготування: З таким кремом можна зробити торт за лічені хвилини. Якщо використовувати покупні коржі, то ви отримаєте...

читати далі
Крем для торта «Наполеон» заварний

Крем для торта «Наполеон» заварний

Якщо ви не любите нудотно-солодкий і жирний крем, якщо ви хочете, щоб коржі в торті були в міру хрусткі, тоді приготуйте заварний крем за цим рецептом. впевнені, він вам сподобається. кількість порцій: 4 молоко— 1 Склянка Борошно або крохмаль— 2 Ст. ложки шоколад— 100 грам яйця— 2 штуки цукор— ...

читати далі