Фруктово-ягідний «Наполеон»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий у приготуванні, але неймовірно ефектний десерт з смачних інгредієнтів. Готується на раз-два-три і з'їдається також! Обов'язково побалуйте своїх улюблених!
Всього 3 інгредієнта і 20 хвилин часу! Мені здається, це вагомий привід поглянути на рецепт. Як приготувати фруктово-ягідний наполеон читайте в покроковому рецепті.
- Банку консервованого ананаса - 1 штука(350 грам)
- Малина - 150-200 грам
- Маскарпоне - 100 грам (або інший вершковий сир)
- Свіжа м'ята - За смаком (для прикраси)

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

На кільця ананаса викладіть сир. Я це робила в
Допомогою кондитерського мішка і насадки. Можна скористатися чайною ложкою.
Допомогою кондитерського мішка і насадки. Можна скористатися чайною ложкою.

Зверху викладіть малину.

Повторіть ще один шар і закінчите кільцем ананаса.

Прикрасьте свіжою м'ятою і насолоджуйтеся фруктово-ягідним десертом!

Смачного!