Рецепт Фруктово-ягідний «Наполеон» фото

Фруктово-ягідний «Наполеон»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Ягоди, Фрукти, Малина, Ананас
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл, На сніданок, Десерт, День народження, Фуршет
Солодке, Десерти

Дуже простий у приготуванні, але неймовірно ефектний десерт з смачних інгредієнтів. Готується на раз-два-три і з'їдається також! Обов'язково побалуйте своїх улюблених!

Всього 3 інгредієнта і 20 хвилин часу! Мені здається, це вагомий привід поглянути на рецепт. Як приготувати фруктово-ягідний наполеон читайте в покроковому рецепті.

  • Банку консервованого ананаса - 1 штука(350 грам)
  • Малина - 150-200 грам
  • Маскарпоне - 100 грам (або інший вершковий сир)
  • Свіжа м'ята - За смаком (для прикраси)
фруктово-ягідний
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
фруктово-ягідний
На кільця ананаса викладіть сир. Я це робила в
Допомогою кондитерського мішка і насадки. Можна скористатися чайною ложкою.
фруктово-ягідний
Зверху викладіть малину.
фруктово-ягідний
Повторіть ще один шар і закінчите кільцем ананаса.
фруктово-ягідний
Прикрасьте свіжою м'ятою і насолоджуйтеся фруктово-ягідним десертом!
фруктово-ягідний
Смачного!

Схожі рецепти