Рецепт Фруктово-ягідний «Наполеон» фото

Фруктово-ягідний «Наполеон»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Ягоди , Фрукти , Малина , Ананас
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок , Десерт , День народження , Фуршет
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Дуже простий у приготуванні, але неймовірно ефектний десерт з смачних інгредієнтів. Готується на раз-два-три і з'їдається також! Обов'язково побалуйте своїх улюблених!

Опис приготування:

Всього 3 інгредієнта і 20 хвилин часу! Мені здається, це вагомий привід поглянути на рецепт. Як приготувати фруктово-ягідний наполеон читайте в покроковому рецепті.

  • Банку консервованого ананаса - 1 штука(350 грам)
  • Малина - 150-200 грам
  • Маскарпоне - 100 грам (або інший вершковий сир)
  • Свіжа м'ята - За смаком (для прикраси)
фруктово-ягідний
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
фруктово-ягідний
На кільця ананаса викладіть сир. Я це робила в
Допомогою кондитерського мішка і насадки. Можна скористатися чайною ложкою.
фруктово-ягідний
Зверху викладіть малину.
фруктово-ягідний
Повторіть ще один шар і закінчите кільцем ананаса.
фруктово-ягідний
Прикрасьте свіжою м'ятою і насолоджуйтеся фруктово-ягідним десертом!
фруктово-ягідний
Смачного!

Схожі рецепти