Фруктово-ягідний компот
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Для діабетиків
Досить пити лимонади та інший отрута! Давайте краще приготуємо фруктово-ягідний компот - корисний, насичений вітамінами, і нітрохи не менш смачний.
Забудьте про покупні напої, напхані консервантами і всякої гидотою. Давайте варити фруктово-ягідний компот своїми руками і пити здорові напої! беремо ягоди, груші, трохи ягід (я використовую чорницю, ожину, малину, полуницю, смородину - при бажанні можна використовувати будь-які ягоди, які вам подобаються) і буквально за півгодини варимо смачний компот. Отже, рецепт!
- Яблука - 2 штуки
- Груші - 2 штуки
- Ягоди - 300 грам (свіжі або заморожені)
- Вода - 3 L
Ставимо каструлю з водою на вогонь, додаємо цукор. Варимо пару хвилин.
Додаємо нарізані на часточки яблука і груші. Варимо 15 хвилин на середньому вогні.
Додаємо ягоди і варимо ще 5 хвилин.
Знімаємо з вогню, накриваємо кришкою і охолоджуємо.
Фруктово-ягідний компот готовий. Можна процідити, а можна подавати разом з шматочками фруктів і ягід. Подавати можна як в теплом, так і в холодному вигляді.