Фруктово-ягідний смузі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати фруктово-ягідний смузі, неймовірно красиве фруктове тришарове блюдо з хурмою, ківі, банани, кефіром, медом і ягодами. Дуже корисне поєднання!
Класним варіантом корисного сніданку або легкого перекусу є смузі: суміш меду, молочних продуктів і свіжих фруктів. Рекомендую приготувати смузі до ранкових тостів. Ви можете варіювати інгредієнти, щоб досягти найбільш смачного для вас поєднання. Раджу вам брати тільки стиглі фрукти, щоб все поєднувалося в однорідну солодку масу. Обов'язково приготуйте цей чудовий красивий напій!
- Ківі - 2-3 штук
- Банан - 1-2 штук
- Мухобойка - 1 штука
- Кефір - 150 мілілітрів
- Мед - За смаком
1. Для приготування смузі зеленого кольору ківі очистіть від шкірки, наріжте невеликими шматочками і відправте в чашу блендера. Додайте половину банана, мед і кефір. Добре перемішайте до однорідного стану.
2. Приготуйте смузі жовтого кольору: для цього хурму очистите від кісточок і листя, наріжте шматочками і подрібніть в блендері разом з половиною банана, кефіром і медом.
3. Для приготування смузі червоного кольору жменю ягід змішайте в блендері з половиною банана, кефіром, медом до однорідного стану.
4. Далі акуратно вилийте шарами смузі, чергуючи кольору. Смачного!