Фруктово-ягідний десерт
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Для діабетиків
Що може освіжити в спеку краще, ніж фруктово-ягідний десерт? Готувати його можна на основі будь-яких улюблених ягід і фруктів. Додайте морозиво і горіхи - і вийде чудова ласощі!
Такий фруктово-ягідний десерт не тільки дуже корисний, але і неймовірно смачний. Він особливо гарний у жарку погоду, оскільки подається в холодному вигляді. Перед подачею на стіл можете відправити його на 20 хвилин в холодильник. Крім того, фрукти і ягоди можна брати на свій смак. Головне, щоб вони "грали" на контрасте.
- Полуниця - 10 штук
- Ківі - 2 штуки
- Банан - 1-2 штук
- Fistashki - 100 грам
- Морозиво "пломбір" - 100 грам
1. Фісташки для цього десерту знадобляться не солоні, звичайні смажені. Нарізаємо їх дуже дрібно, але не подрібнюємо в кавомолці.
2. Зрізаємо плодоніжки з полуниці і відправляємо її в блендер разом з нарізаним бананом.
3. Подрібнюємо все в блендері до стану однорідної маси. Викладаємо отриману масу в склянку, заповнюючи його на 1/4.
4. Окремо також ізмельччаем бананове пюре. Поверх полуничною маси додаємо трохи морозива і горіхів, а потім викладаємо бананове пюре.
5. І так по черзі заповнюємо наш стакан (або будь-яку іншу ємність) в усіх прошарках, в завершенні залишається ківі. Щоб був контраст, робіть частіше шари, відокремлюючи їх один від одного горіхами і морозивом.
6. Останнім шаром викладіть горіхи і морозиво.
7. Ось такий гарний і неймовірно смачний десерт у нас вийшов!