Рецепт Хрусткий «Наполеон» фото

Хрусткий «Наполеон»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

За даним рецептом торт"Наполеон" виходить хрустким, солодким і дуже смачним. Після приготування його відразу ж можна подавати до столу і не чекати, поки коржі просочаться.

Опис приготування:

Торт"Наполеон" готується з кремом з вареного згущеного молока. Важливим моментом є те, що в тісто додається оцет, саме завдяки йому коржі виходять хрусткими. Подавати такий торт можна з абсолютно будь-якими гарячими напоями.

  • Вершкове масло - 360 грам
  • Вода - 70 мілілітрів
  • Борошно - 450-500 грам
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Згущене молоко - 380 грам (варена)
хрусткий
Підготуйте інгредієнти.
хрусткий
Викладіть в миску 180 грам вершкового масла.
хрусткий
Додайте борошно.
хрусткий
Додайте 9% оцет.
хрусткий
Влийте воду.
хрусткий
Замісити тісто.
хрусткий
Розділіть тісто на однакові за розміром шматочки. Один викладіть на пергаментний папір, на якій із зворотного боку намалюйте коло, обвівши ручкою звичайну тарілку. Виделкою зробіть проколи в розкатаному коржі.
хрусткий
Надішліть корж в розігріту до 180 градусів духовку на 2-4 хвилини. Таким чином спечіть все коржі.
хрусткий
У миску викладіть 180 грам вершкового масла і згущене молоко.
хрусткий
Міксером добре збийте крем.
хрусткий
Змастіть готовим кремом всі коржі. Один корж подрібніть в крихту.
хрусткий
Посипте торт з усіх боків і зверху подрібненою крихтою.
хрусткий
Ось такий торт в розрізі. Приємного чаювання!

Схожі рецепти