Хрусткий «Наполеон»
(покроковий рецепт з фото)
За даним рецептом торт "наполеон" виходить хрустким, солодким і дуже смачним. Після приготування його відразу ж можна подавати до столу і не чекати, поки коржі просочаться.
Торт "наполеон" готується з кремом з вареного згущеного молока. Важливим моментом є те, що в тісто додається оцет, саме завдяки йому коржі виходять хрусткими. Подавати такий торт можна з абсолютно будь-якими гарячими напоями.
- Вершкове масло - 360 грам
- Вода - 70 мілілітрів
- Борошно - 450-500 грам
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Згущене молоко - 380 грам (варена)
Підготуйте інгредієнти.
Викладіть в миску 180 грам вершкового масла.
Додайте борошно.
Додайте 9% оцет.
Влийте воду.
Замісити тісто.
Розділіть тісто на однакові за розміром шматочки. Один викладіть на пергаментний папір, на якій із зворотного боку намалюйте коло, обвівши ручкою звичайну тарілку. Виделкою зробіть проколи в розкатаному коржі.
Надішліть корж в розігріту до 180 градусів духовку на 2-4 хвилини. Таким чином спечіть все коржі.
У миску викладіть 180 грам вершкового масла і згущене молоко.
Міксером добре збийте крем.
Змастіть готовим кремом всі коржі. Один корж подрібніть в крихту.
Посипте торт з усіх боків і зверху подрібненою крихтою.
Ось такий торт в розрізі. Приємного чаювання!