Рецепт Тістечка «шум» з krakelinom фото

Тістечка «шум» з krakelinom
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Молочні продукти, Вершки, Молоко, Вершкове масло, Заварне тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, На сніданок
Випічка, Тістечко

Ці тістечка - приголомшлива французька класика. Вони складаються з двох видів тіста. Це заварне тісто і тісто кракелін. Про це докладніше в рецепті…

Тісто кракелін є сумішшю всього з трьох інгредієнтів - мука, цукор і вершкове масло. Завдяки наявності цього тесту, ніжні, повітряні тістечка мають смачну хрустку скоринку. Встояти перед такими тістечками просто не можливо. Обов'язково спробуйте!

  • Вершкове масло - 155 грам(80 г. В заварне, 75 г. В krakelin)
  • Цукор - 95 грам (в krakelin)
  • Борошно - 220 грам(125 г. В заварне, 95 г. В krakelin)
  • Молоко - 200 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Вершки від 33% - 300 грам
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
тістечка
Для кракелінового тесту вручну змішайте борошно, цукор і вершкове масло.
тістечка
Для заварного тесту поставте грітися молоко з вершковим маслом. Доведіть до кипіння, щоб масло розтануло.
тістечка
Всипте всю муку і швидко замісити тісто лопаткою. На даному етапі борошно заварюється. Погрійте каструлю з тестом на вогні ще пару хвилин, постійно заважаючи. Це необхідно для того, щоб вся мука грунтовно заварилася.
Потім дайте тесту охолонути до теплого стану.
тістечка
Потім в тісто вбийте по-одному яйця.
тістечка
На деко для випічки відсадити невеликі порції заварного тесту.
Враховуйте, що при випіканні вони збільшаться в розмірах.
Зверху на них викладіть коржики з тіста кракелін.
Поставте в духовку при 190 градусах на 15-20 хвилин. Готуйте до золотистої рум'яної.
тістечка
Після випічки дайте тістечком повністю охолонути.
тістечка
Для крему збийте вершки з цукровою пудрою. Знизу начините тістечка кремом. Дайте їм хоча б годину настоятися, щоб вони трохи просочилися зсередини.
тістечка
Приємного чаювання!

Схожі рецепти