Рецепт Апельсиново-смородинові тістечка фото

Апельсиново-смородинові тістечка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Ягоди
ПП рецепти, Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Десерти, Торти, Тістечко

Рецепт приготування тістечок з Апельсиновою цедрою, смородиною і Апельсинової глазур'ю.

Кисло-солодкий смак цих тістечок зачарує вас.

  • Цукру - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувача - 1 Ст. Ложка
  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Смородини - 1/3 склянки
  • Апельсин - 1 штука
  • Вершкового масла - 2 Ст. Ложки
  • Для глазурі:Апельсина - 1/2 штуки (сік)
  • Вершкового масла - 2 Ст. Ложки
  • Цукрової пудри - 12 Ст. Ложок
апельсиново-смородинові тістечка - фото крок 1
1. Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. Змішати разом борошно, зародки пшениці, цукор, розпушувач і сіль у великій мисці. Додати цедру одного Апельсина і 1/3 склянки смородини. Додати вершки і перемішати.
апельсиново-смородинові тістечка - фото крок 2
2. Викласти тісто на злегка посипаною борошном поверхні. Акуратно сформувати з тіста круглий кульку. Зробити з кульки плоский коло товщиною 1 см. Розрізати його на 8 трикутників.
апельсиново-смородинові тістечка - фото крок 3
3. Викласти отримані трикутнички на деко, вистелений пергаментом. Змастити верхівку і сторони розтопленим вершковим маслом. Випікати тістечка до світло-золотистого кольору приблизно близько 14-18 хвилин, в залежності від вашої духовки. Викласти готові тістечка на решітку і дати злегка охолонути. Подавати тістечка з маслом або глазур'ю.
апельсиново-смородинові тістечка - фото крок 4
4. Щоб приготувати глазур, в невеликій мисці змішати розтоплене вершкове масло, Апельсиновий сік і цукрову пудру. Залити приготовленою глазур'ю тістечка, дати глазурі застигнути і подавати.

Схожі рецепти