Тірамісу більш домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Давно хотіли дізнатися, як приготувати тірамісу по-домашньому? За допомогою цього рецепта ви переконаєтеся, що це зовсім не так складно. Варто лише раз спробувати цей ніжний десерт, і вам захочеться ще.
Для приготування десерту "тірамісу" зовсім необов'язково використовувати вершковий сир, можна взяти густу сирну масу або збити жирний сир блендером до однорідності. Печиво "савоярді" можна брати як покупне, так і приготоване в домашніх умовах. Вмочити печиво найкраще в свіжоприготований міцний солодкий натуральна кава, до якого ви можете додати трохи коньяку. Цедру лайма додайте для більш цікавого смаку.
- Печиво "савоярді" - 22-24 штук
- Цедра лайма - 1 штука
- Вершки 33% - 500 мілілітрів
- Кава - 200 мілілітрів (свіжоприготований, солодкий, міцний натуральний)
- Сиркова маса - 400 грам
- Цукор - 100 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
1. Охолоджені вершки збийте міксером, попередньо охолодивши віночок міксера і миску в холодильнику. Поступово додайте цукор і збийте масу до стійких піків.
2. Додайте цедру лайма і акуратно перемішайте. Додайте сирну масу до збиті вершки, перемішайте лопаткою. Заваріть міцний натуральний солодкий кава.
3. Зберіть десерт: швидко умочіть печиво в каві, викладіть на дно форми і змастіть половиною крему. Знову викладіть печиво, попередньо обмокнув його в каві, а зверху змастіть його тонким шаром крему.
4. Прикрасьте десерт кремом за допомогою кондитерського мішка. Посипте десерт какао. Надішліть десерт в холодильник на кілька годин. Смачного!