Тілапія з лимоном і розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тилапии з лимоном і розмарином.
Кількість порцій: 4
- Гілочки розмарину - 8 штук
- Скибочки лимона - 8 штук
- Часник - 4 зубчики (нарізати)
- Файл telapii - 4 штуки
- Оливкова олія - 4 чайних ложки
- Сіль, перець - - За смаком
Розігрійте духовку до 230 ° С. Викладіть філе риби на фольгу.
Покладіть на філе лимон (2-е тсс. З 1 філе) і трохи часнику.
Потім, дві гілочки розмарину.
Полийте трохи маслом, і приправити сіллю і перцем.
Оберніть філе фольгою і помістіть в духовку. Випікайте в перебігу 20 хвилин.
Подавайте до столу, смачного.