Тілапія в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Тілапія - досить проста в приготуванні риба. Вона підходить для будь-якого виду готування, як для смаження, так і для запікання. А якщо приготувати її в мультиварці, то вона виходить ще ніжніше і смачніше
Опис приготування:
Перед приготуванням рибне філе перевірте на відсутність кісток. Особливо це необхідно зробити якщо Ви готуєте страву для дітей. А як гарнір можна використовувати рис або картопляне пюре.
- Тілапія - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штук
- Вершки від 33% - 300 мілілітрів
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Рибу нарізати на шматочки і полийте лимонним соком.
У чашу мультиварки налийте олію, включите режим"Жарка" і обсмажити цибулю і моркву.
Потім включите режим"Випічка" з 30 хвилин. Додайте рибу, 200 мл. Вершків, сіль і спеції. Перемішайте і закрийте кришку.
Через 30 хвилин додайте ще 100 мл. Вершків і тертий сир. Перемішайте.
Подавайте з будь-яким гарніром.
Смачного!
Смачного!