Рецепт Тілапія в мультиварці фото

Тілапія в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Тілапія
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тілапія - досить проста в приготуванні риба. Вона підходить для будь-якого виду готування, як для смаження, так і для запікання. А якщо приготувати її в мультиварці, то вона виходить ще ніжніше і смачніше

Опис приготування:

Перед приготуванням рибне філе перевірте на відсутність кісток. Особливо це необхідно зробити якщо Ви готуєте страву для дітей. А як гарнір можна використовувати рис або картопляне пюре.

  • Тілапія - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штук
  • Вершки від 33% - 300 мілілітрів
  • Сир твердий - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
тілапія в мультиварці - фото крок 1
Рибу нарізати на шматочки і полийте лимонним соком.
тілапія в мультиварці - фото крок 2
У чашу мультиварки налийте олію, включите режим"Жарка" і обсмажити цибулю і моркву.
тілапія в мультиварці - фото крок 3
Потім включите режим"Випічка" з 30 хвилин. Додайте рибу, 200 мл. Вершків, сіль і спеції. Перемішайте і закрийте кришку.
тілапія в мультиварці - фото крок 4
Через 30 хвилин додайте ще 100 мл. Вершків і тертий сир. Перемішайте.
тілапія в мультиварці - фото крок 5
Подавайте з будь-яким гарніром.
Смачного!

Схожі рецепти