Тесто для коржиков
(покроковий рецепт з фото)
Признайтесь, кожному з вас, одного разу хотілося повернутися в безтурботне дитинство. Я розповім вам, як в домашніх умовах приготувати тісто для коржиків.
Тісто для коржиків зробити дуже просто. Інгредієнти для нього знайдуться в кожному будинку. Отримане виходить дуже еластичним і податливим для роботи.
Майбутні коржики можна прикрасити горіхами або сухофруктами. Випікайте в духовці, при температурі близько 200 градусів, на попередньо промазав олією деку.
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Маргарин - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця - 2 штуки
Розтопіть маргарин. Потім розітріть з цукром і сіллю.
Збийте яйця і перемішайте з маргарином.
Засипте борошно і розпушувач.
Швидко замісіть тісто. Поставте його в холодильник на пів години.
Testo майже! Можна випікати будь-коржики.