Бездрожжевое тесто для чебуреков
(покроковий рецепт з фото)
Любіть чебуреки, але побоюєтеся вуличного фастфуду? рецепт, як приготувати бездріжджове тісто для чебуреків, саме для вас. Тісто виходить тонким, еластичним і хрустким за рахунок одного інгредієнта.
Всього 1 ст.Л. Горілки + гаряча вода - і тісто виходить еластичним, розкочується тонко і не рветься. А це значить, що при смаженні сік не витече, начинка залишиться смачною, а фаршу ви сміливо можете покласти куди більше, ніж в покупних чебуреках. Готуйте з задоволенням!
- Борошно - 4 склянки
- Вода гаряча - 300 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Горілка - 1 Ст. Ложка
Приготуйте заварне тісто. Влийте в 1 склянка борошна 1 стакан дуже гарячої води (майже окріп), ретельно перемішайте за допомогою вилки.
У борошно додайте 1 яйце, сіль, цукор, рослинна олія, горілку, воду, що залишилася і заварне тісто.
Замісити еластичне тісто, накрийте його харчовою плівкою, щоб не завітриться.
Testo майже, пора ліпити чебуреки!