Рецепт Бездрожжевое тесто для чебуреков фото

Бездрожжевое тесто для чебуреков
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Заварне тісто
Рецепти без шкоди
На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Любіть чебуреки, але побоюєтеся вуличного фастфуду? рецепт, як приготувати бездріжджове тісто для чебуреків, саме для вас. Тісто виходить тонким, еластичним і хрустким за рахунок одного інгредієнта.

Опис приготування:

Всього 1 ст.Л. Горілки + гаряча вода - і тісто виходить еластичним, розкочується тонко і не рветься. А це значить, що при смаженні сік не витече, начинка залишиться смачною, а фаршу ви сміливо можете покласти куди більше, ніж в покупних чебуреках. Готуйте з задоволенням!

  • Борошно - 4 склянки
  • Вода гаряча - 300 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Горілка - 1 Ст. Ложка
бездрожжевое тесто для чебуреков - фото крок 1
Приготуйте заварне тісто. Влийте в 1 склянка борошна 1 стакан дуже гарячої води (майже окріп), ретельно перемішайте за допомогою вилки.
бездрожжевое тесто для чебуреков - фото крок 2
У борошно додайте 1 яйце, сіль, цукор, рослинна олія, горілку, воду, що залишилася і заварне тісто.
бездрожжевое тесто для чебуреков - фото крок 3
Замісити еластичне тісто, накрийте його харчовою плівкою, щоб не завітриться.
бездрожжевое тесто для чебуреков - фото крок 4
Testo майже, пора ліпити чебуреки!

Схожі рецепти