Рецепт Бездрожжевое тесто для чебуреков фото

Бездрожжевое тесто для чебуреков
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Заварне тісто
Рецепти без шкоди
На швидку руку
Випічка

Любіть чебуреки, але побоюєтеся вуличного фастфуду? рецепт, як приготувати бездріжджове тісто для чебуреків, саме для вас. Тісто виходить тонким, еластичним і хрустким за рахунок одного інгредієнта.

Всього 1 ст.Л. Горілки + гаряча вода - і тісто виходить еластичним, розкочується тонко і не рветься. А це значить, що при смаженні сік не витече, начинка залишиться смачною, а фаршу ви сміливо можете покласти куди більше, ніж в покупних чебуреках. Готуйте з задоволенням!

  • Борошно - 4 склянки
  • Вода гаряча - 300 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Горілка - 1 Ст. Ложка
бездрожжевое тесто для чебуреков - фото крок 1
Приготуйте заварне тісто. Влийте в 1 склянка борошна 1 стакан дуже гарячої води (майже окріп), ретельно перемішайте за допомогою вилки.
бездрожжевое тесто для чебуреков - фото крок 2
У борошно додайте 1 яйце, сіль, цукор, рослинна олія, горілку, воду, що залишилася і заварне тісто.
бездрожжевое тесто для чебуреков - фото крок 3
Замісити еластичне тісто, накрийте його харчовою плівкою, щоб не завітриться.
бездрожжевое тесто для чебуреков - фото крок 4
Testo майже, пора ліпити чебуреки!

Схожі рецепти