Рецепт Бездрожжевое тесто на булочки фото

Бездрожжевое тесто на булочки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершки , Сир , Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 15
Час приготування: 40 хв.

Любіть домашню випічку, але не любите або не вмієте працювати з дріжджами? Тоді дивіться мій рецепт, як приготувати бездріжджове тісто на булочки. Вам знадобиться спеціальна борошно тапиоки.

Опис приготування:

Ці прекрасні ароматні сирні булочки підійдуть для сніданку. Їх можна брати з собою на роботу або навчання. Вони виходять досить пишними навіть без дріжджів. Спробуйте цей варіант!

До речі, з цього тесту можна також спекти сирні коржики.

  • Борошно тапиоки - 500 грам
  • Вода - 80 мілілітрів
  • Вершки - 80 мілілітрів (або молоко)
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Яйця - 1 штука
  • Пармезан - 170 грам (або чеддер)
бездрожжевое тесто на булочки - фото крок 1
Спочатку змішаємо вершкове масло, воду, вершки (або молоко) і сіль, поставимо все на вогонь і доведемо практично до кипіння (повинні піти перші бульбашки).
бездрожжевое тесто на булочки - фото крок 2
Тепер потрібно з'єднати борошно і молочну масу. Акуратно почніть вимішувати тісто, щоб не обпектися.
бездрожжевое тесто на булочки - фото крок 3
Поки тісто остигає, розігрійте духовку до 200 градусів. Потім віночком збийте яйце і відправте в тепле тісто, вимішайте руками. Потім натріть сир і додайте у тісто. Ще раз вимішайте.
бездрожжевое тесто на булочки - фото крок 4
Тепер беремо деко, за бажанням присипаємо борошном або трохи змащуємо маслом. З тіста скачуємо 15-20 невеликих кульок і відправляємо наші булочки пектися.
бездрожжевое тесто на булочки - фото крок 5
Випікаємо булочки 15-20 хвилин до золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти