Рецепт Бездрожжевое тесто на майонезе фото

Бездрожжевое тесто на майонезе
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Коли я хочу моментально що-небудь спекти, на допомогу мені приходить один універсальний рецепт. Ось, як приготувати бездріжджове тісто на майонезі. Попереджаю, це рідкий варіант для ледачих (зайнятих).

Опис приготування:

Що, друзі, не завжди в наш час є можливість присвячувати готуванні велику кількість часу. Іноді доводиться вибирати: або робити все по-чесному, як за старих часів, коли тільки одну закваску робили тиждень, або швидко і з хитринкою, щоб ще і на себе час залишилося. Цей рецепт дасть вам можливість і вечерю приготувати, і сили заощадити. До того ж, тісто виходить досить здобним. Майонез дуже жирний, та й яйця роблять свою справу.

  • Борошно - 1 Склянка
  • Майонез - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Розпушувач - 10 грам
бездрожжевое тесто на майонезе - фото крок 1
Беремо глибоку миску для змішування інгредієнтів. Розбиваємо туди 3 яйця. Кладемо майонез і сметану. Просіваємо борошно з розпушувачем.
бездрожжевое тесто на майонезе - фото крок 2
Тепер потрібно все ретельно перемішати. Для цього, мені знадобиться міксер. Звичайно, якщо часу зовсім мало, то можна і виделкою впоратися. Але так тісто вийде більш однорідним. Збиваю все інгредієнти до стану густої сметани.
бездрожжевое тесто на майонезе - фото крок 3
Як ви розумієте, начинка у такого пирога може бути абсолютно будь-який. Я просто зварила пару яєць і обсмажити цибулю з нашаткованою капустою. Тепер формуємо пиріг. Тісто можна викладати прямо на деко, або на пергаментний папір. Половину тесту розмазує по поверхні. Начинку кладемо зверху. Заливаємо зверху тістом, що залишилося.
бездрожжевое тесто на майонезе - фото крок 4
Ставимо пиріг випікатися в розігріту духовку (при 180 градусах на півгодини). Щоб пиріг добре пропікся і не підгорів, сміливо відкривайте духовку. Від цього тісто не зіпсується, як, наприклад, у дріжджового або бісквітного тіста. Коли пиріг придбав золотистий відтінок, дістаємо його.
бездрожжевое тесто на майонезе - фото крок 5
Такий пиріг, все ж, краще накрити рушником після випікання. Тісто, звичайно, бездріжджове і жирне, але і воно може засохнути. Подаємо з чаєм, кавою та іншими напоями. Ще, цей пиріг дуже смачний з супом. Смачного!

Схожі рецепти