Рецепт Terpug, смажений на сковороді фото

Terpug, смажений на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Terpug --mi, яку можна і запікати, і смажити, і коптити. Ділюся своїм рецептом приготування цієї смачної риби на сковороді

Опис приготування:

Приготувати терпуг можна по-різному, я ділюся своїм рецептом, як люблять у моїй родині, дивіться інструкцію приготування і готуйте разом зі мною.

  • Терпуг свіжий - 650 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Борошно - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
Terpug, смажений на сковороді - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
Terpug, смажений на сковороді - фото крок 2
Очистіть рибу від нутрощів, кісток, шкіри, поріжте на шматочки. Можна просто очистити від нутрощів і нарізати на порційні шматочки.
Terpug, смажений на сковороді - фото крок 3
Зробіть"бовтанку" з одного яйця.
Terpug, смажений на сковороді - фото крок 4
У борошно додайте дрібку солі і чорного меленого перцю, перемішайте.
Terpug, смажений на сковороді - фото крок 5
Поставте сковороду на вогонь, влийте рослинне масло, розігрійте. Обваляйте шматочок риби в борошні.
Terpug, смажений на сковороді - фото крок 6
Умочіть рибу в яйці.
Terpug, смажений на сковороді - фото крок 7
Знову обваляйте рибу з обох сторін в борошні і відправляйте на сковороду.
Terpug, смажений на сковороді - фото крок 8
Очистіть цибулю і наріжте півкільцями.
Terpug, смажений на сковороді - фото крок 9
Покладіть цибулю на сковороду і смажте разом з рибою
Terpug, смажений на сковороді - фото крок 10
Подавайте терпуг з овочами, зеленню і відвареною картоплею, завдяки подвійній паніровці риба виходить дуже соковита і смачна. Від душі рекомендую приготувати саме так.

Схожі рецепти