Судак смажений з цибулею на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і просте в приготуванні блюдо, так би язикати без особливих вишукувань і "проблем" . Подати рибу можна як самостійно, так і з будь-яким гарніром.
Варіантів приготування судака дуже багато. Я розповім сьогодні, як приготувати судака смаженого з цибулею на сковороді. Риба виходить ніжна, соковита, з хрусткою скоринкою. Це не тільки просто, але і дуже смачно! Цибулеві кільця, запаніровані в борошні і обсмажені до золотистого кольору і легкого хрускоту, надають страві особливу пікантність. Можна подавати з соусом, свіжими овочами, крупами або відвареною картоплею. Відмінне різноманітність повсякденного меню.
- Судак - 3 штуки (у мене готові стейки вагою по 120 г)
- Цибуля - 2-3 штук
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Рибу обробити на філе і наріжте порційними шматочками.
Посипте сіллю, перцем і збризніть соком лимона.
Цибуля наріжте кільцями.
Посипте цибулю сіллю і обваляйте в борошні. Викладіть на добре розігріту сковороду.
Обсмажте цибулю на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.
Рибу так же обваляйте в борошні і викладіть на ту ж сковороду, де готували цибулю.
Обсмажте судака з двох сторін до рум'яної скоринки.
Судак смажений з цибулею на сковороді готовий. Смачного!