Судак на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Любіть смажену рибку? І правильно - швидко, ситно, бюджетно, універсально, та ще й корисно! Пропоную вам дізнатися, як зробити судака на сковороді, він ніби створений для смаження - мало кісток і смачний!
Взагалі судак - моє кохання, рибка і недорога, і дуже смачна, та й корисна, як і будь-яка риба. Але ось те, що в ній так мало кісток і так багато м'яса просто не може не радувати, погодьтеся! Тому із задоволенням ділюся з вами своїм рецептом приготування судака на сковороді, я сподіваюся, такий судак на сковороді в домашніх умовах стане частим гостем вашого столу!
- Судак - 1 штука
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Сир твердий - 50 грам
1. Підготуємо інгредієнти. Пристрасть Proselo, можна відразу її змішати з сіллю і перцем. Рибу чистимо і ріжемо на порційні шматочки.
2. Шматочки риби маринуємо в соєвому соусі або, якщо немає часу, просто поливаємо соусом.
3. На рослинному маслі обсмажуємо кожен шматочок з двох сторін, не забуваючи попередньо вмочати його в борошні. Можна вже на сковорідці додатково посолити.
4. Сир тремо на дрібній тертці, на готові шматочки риби потроху його викладаємо. Смачного!