Смажений судак
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий, м'який і ніжний - всі ці слова відмінно підходять до опису смаженого судака. Пропоную вам цей чудовий рецепт приготування популярної риби. Побалуйте себе смачненьким!
Перед вами простий рецепт приготування смаженого судака. В даному рецепті, я використовував близько кілограма філе судака, цього вистачило, щоб нагодувати чотирьох голодних людей. Замариновану рибу, бажано подовше потримати в маринаді (наприклад, вранці маринуємо - ввечері смажимо), хоча можна смажити і через 2 годину. По бажанню, можна приготувати до риби смачний гарнір (пюре або рис). Подавати зі свіжими овочами. Хай щастить!
- Судак - 1 кілограм (філе)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2-3 штук
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Перець - 2 щіпки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Яйця - 4 штуки
Підготуйте філе судака.
Наріжте його порційними шматочками.
До судака додайте майонез, сіль, перець, часник (пропущений через землянку). Ретельно перемішати і маринувати від 2-х до 10 годин.
Приготовим кляр. У ємності збийте яйця з дрібкою солі і дрібкою перцю. Окремо приготуйте борошно.
Умочіть рибу в борошні, потім в клярі. Обсмажуйте на рослинній олії з двох сторін, вогонь повільний.
Готово! Смачного!