Рецепт Смажений судак фото

Смажений судак
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти, Судак
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Соковитий, м'який і ніжний - всі ці слова відмінно підходять до опису смаженого судака. Пропоную вам цей чудовий рецепт приготування популярної риби. Побалуйте себе смачненьким!

Перед вами простий рецепт приготування смаженого судака. В даному рецепті, я використовував близько кілограма філе судака, цього вистачило, щоб нагодувати чотирьох голодних людей. Замариновану рибу, бажано подовше потримати в маринаді (наприклад, вранці маринуємо - ввечері смажимо), хоча можна смажити і через 2 годину. По бажанню, можна приготувати до риби смачний гарнір (пюре або рис). Подавати зі свіжими овочами. Хай щастить!

  • Судак - 1 кілограм (філе)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2-3 штук
  • Майонез - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Перець - 2 щіпки
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Яйця - 4 штуки
смажений судак - фото крок 1
Підготуйте філе судака.
смажений судак - фото крок 2
Наріжте його порційними шматочками.
смажений судак - фото крок 3
До судака додайте майонез, сіль, перець, часник (пропущений через землянку). Ретельно перемішати і маринувати від 2-х до 10 годин.
смажений судак - фото крок 4
Приготовим кляр. У ємності збийте яйця з дрібкою солі і дрібкою перцю. Окремо приготуйте борошно.
смажений судак - фото крок 5
Умочіть рибу в борошні, потім в клярі. Обсмажуйте на рослинній олії з двох сторін, вогонь повільний.
смажений судак - фото крок 6
Готово! Смачного!

Схожі рецепти