Рецепт Копчений судак фото

Копчений судак
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Страви копчені
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Копчення в домашніх умовах - процес абсолютно нескладний, але дивно захоплюючий. Хочете отримати насолоду від натуральної копченої рибкою без зайвого клопоту? тоді запам'ятовуйте, що потрібно зробити.

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами дуже класним способом, як приготувати копченого судака. Крім класичного засолу можна помістити в черевце рибки зелень, трохи моркви, а також доповнити спеціями за смаком. Якщо час дозволяє, краще засолити судака заздалегідь. Аромат і смак такий рибки просто не передати словами.

  • Судак - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Зелень і спеції - За смаком
копчений судак - фото крок 1
1. Рибу вимийте і очистіть від нутрощів, зробіть надрізи гострим ножем.
копчений судак - фото крок 2
2. Натріть її сіллю з усіх боків.
копчений судак - фото крок 3
3. При бажанні можна доповнити рибку зеленню та спеціями.
копчений судак - фото крок 4
4. Залиште рибку мінімум на пару годин. Після чого підготуйте коптильню, викладіть на дно тріски, а на решітку - рибу.
копчений судак - фото крок 5
5. Встановіть на вогонь, щільно закривши кришку.
копчений судак - фото крок 6
6. Судак коптиться всього близько 18-20 хвилин.
копчений судак - фото крок 7
7. Ось така апетитна рибка вийшла в результаті. Пригощайтеся!

Схожі рецепти