Кролик смажений на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, найпростіший спосіб приготувати кролика - це посмажити його шматочками на сковороді. Приготування відніме у вас не більше години, проте страва вийде - що треба.
До вашої уваги - простий спосіб приготування смаженої кролика на сковороді. Смажити будемо НЕ цілком, зрозуміло, а шматочками. Рецепт дуже простий, що не вимагає ні особливих зусиль, ні наявності якихось складних інгредієнтів. Готуйте і насолоджуйтеся!
- Кролик - 1 кілограм
- Зелень - За смаком
- Вершкове масло - 20 грам
- Вино - 1 Склянка
- Бульйон курячий - 2 склянки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
Вимийте кролика під проточною водою, обсушити і наріжте на шматки. У сковороді розігрійте масло, злегка обсмажте дрібно нарізаний часник і зелень.
Додайте шматочки кролика і обсмажте з усіх боків до утворення скоринки.
Посолити, поперчити і готувати, поки шматочки не будуть рум'яними з усіх боків.
Коли кролик підрум'яниться, додати вино. Коли вино випарується, додати бульйон і готувати, поки не випарується вся рідина (близько 30 хвилин на повільному вогні).
Подавати в гарячому вигляді.