Смажений кролик
(покроковий рецепт з фото)
Скуштуйте дієтичного кролячого м'яса, приготувавши кролика на сковороді. Ніжне м'ясо обсмажується в паніровці з сухарів, борошна, молока і яєць. Підійде на обід або вечерю, особливо з гірчичним соусом.
Вище я детально описав, як приготувати смаженого кролика. Якщо ви віддаєте перевагу сильно засмажене м'ясо з хрусткою скоринкою, рекомендую після обсмажування на сковороді перекласти кролика на деко і запекти в духовці ще 5-6 хвилин при температурі 180 градусів. Хай щастить!
- Кролик - 1 кілограм
- Сухарі паніровочні - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 200 мілілітрів
- Гірчиця і майонез - За смаком (для соусу)
Підготуйте необхідні для приготування інгредієнти.
Тепер слід промити, обсушити і обробити тушку кролика, видаливши зайві частини. Відрізаємо лапи, ребра і черевце. Для обсмажування я залишаю спинку, задні і передні лапи, які обсушую і видаляю з них жилки.
Розігріваємо в сковороді олію. Паралельно розкладаємо по чотирьох тарілках: борошно, збите яйце, молоко і панірувальні сухарі. Опускаємо м'ясо кролика в молоко, потім в борошно, яйце і, нарешті, в паніровці. Обсмажуємо по 7-8 хвилин з кожного боку. Готове м'ясо викладіть на серветки, щоб прибрати зайвий жир. В якості соусу я використовую майонез і гірчицю, які змішую в рівних пропорціях. Смачного!