Торт «Великодній Кролик»
(покроковий рецепт з фото)
Навряд чи ви коли-небудь могли уявити, що великодня випічка може бути настільки красивою! Настійно рекомендую вам приготувати кекс "великодній кролик" - дуже красивий і ніжний!
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати кекс "великодній кролик" - дуже оригінальну випічку на Великдень, яка з легкістю стане прикрасою святкового столу поряд з пасками. Настійно рекомендую вам використовувати форму для печива під час приготування, так як з її допомогою можна акуратно вирізати дуже красивих кроликів. Обов'язково прикрасьте готовий остиглий кекс глазур'ю і конфетті з сухофруктами. У біле тісто за бажанням можете додати родзинки або цедру цитрусових.
- Вершкове масло - 250 грам
- Цукор - 300 грам
- Яйце - 4 штуки
- Тепле молоко - 260 мілілітрів
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 4 чайних ложки
- Борошно - 500 грам
- Ванілін - 1 За смаком
1. Так як необхідно приготувати два види тесту, розділіть все інгредієнти на дві частини і для кожного виду тесту використовуйте половину інгредієнтів. Приготуйте шоколадне тісто: розм'якшене вершкове масло перетріть з цукром за допомогою міксера.
2. Додайте яйця і добре перемішайте. Додайте молоко, какао, соду, розпушувач і ванілін. Постійно помішуючи, додайте невеликими порціями борошно.
3. Вилийте тісто у форму для випікання і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 45 хвилин. Потім розріжте тісто на скибочки і з кожного виріжте зайця за допомогою форми для печива.
4. Всіх одержані зайців знову складіть у форму, щільно притисніть один до одного. Приготуйте світле тісто: розм'якшене вершкове масло перетріть з цукром за допомогою міксера.
5. Додайте яйця і добре перемішайте. Додайте молоко, соду, розпушувач і ванілін. Постійно помішуючи, додайте невеликими порціями борошно. Залийте тестом форму з зайцями і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.
6. Остиглий кекс прикрасьте глазур'ю і сухофруктами. Смачного!