Рецепт Торт «Великодній Кролик» фото

Торт «Великодній Кролик»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Какао , Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Солодке , Кекси
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Навряд чи ви коли-небудь могли уявити, що великодня випічка може бути настільки красивою! Настійно рекомендую вам приготувати кекс"Великодній кролик" - дуже красивий і ніжний!

Опис приготування:

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати кекс"Великодній кролик" - дуже оригінальну випічку на Великдень, яка з легкістю стане прикрасою святкового столу поряд з пасками. Настійно рекомендую вам використовувати форму для печива під час приготування, так як з її допомогою можна акуратно вирізати дуже красивих кроликів. Обов'язково прикрасьте готовий остиглий кекс глазур'ю і конфетті з сухофруктами. У біле тісто за бажанням можете додати родзинки або цедру цитрусових.

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Цукор - 300 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Тепле молоко - 260 мілілітрів
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 4 чайних ложки
  • Борошно - 500 грам
  • Ванілін - 1 За смаком
кекс
1. Так як необхідно приготувати два види тесту, розділіть все інгредієнти на дві частини і для кожного виду тесту використовуйте половину інгредієнтів. Приготуйте шоколадне тісто: розм'якшене вершкове масло перетріть з цукром за допомогою міксера.
кекс
2. Додайте яйця і добре перемішайте. Додайте молоко, какао, соду, розпушувач і ванілін. Постійно помішуючи, додайте невеликими порціями борошно.
кекс
3. Вилийте тісто у форму для випікання і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 45 хвилин. Потім розріжте тісто на скибочки і з кожного виріжте зайця за допомогою форми для печива.
кекс
4. Всіх одержані зайців знову складіть у форму, щільно притисніть один до одного. Приготуйте світле тісто: розм'якшене вершкове масло перетріть з цукром за допомогою міксера.
кекс
5. Додайте яйця і добре перемішайте. Додайте молоко, соду, розпушувач і ванілін. Постійно помішуючи, додайте невеликими порціями борошно. Залийте тестом форму з зайцями і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.
кекс
6. Остиглий кекс прикрасьте глазур'ю і сухофруктами. Смачного!

Схожі рецепти