Рецепт Салат Великодній кролик фото

Салат Великодній кролик
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Яйця, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Пасха
Салати

Салат Великодній кролик завжди привертає до себе найбільшу увагу. Всі гості відразу ж в нього закохуються, а потім з великим задоволенням їдять. Пропоную свій покроковий рецепт салату з фото.

Пасха - прекрасне свято і прекрасне застілля. Зазвичай до Великодня стіл ломиться від страв, але нудний той стіл, який не має свого талісмана або символу. І так як салат "великодній кролик" готується досить просто, то як же не створити таке диво до прекрасного свята?

  • Яйця - 4 штуки
  • Куряча грудка - 1 штука (відварна)
  • Солоні огірки - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Твердий сир - 200 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Маслини - 3 штуки
  • Пекінська капуста - 1 штука (коб (для прикраси))
салат Великодній кролик - фото крок 1
1. Підготуйте продукти для салату. Відваріть курячу грудку з сіллю і спеціями, яйця, остудіть. Очистіть цибулю. Приступимо!
салат Великодній кролик - фото крок 2
2. Цибуля поріжте ножем максимально дрібно.
салат Великодній кролик - фото крок 3
3. Куряче м'ясо відокремити від кісток, поріжте кубиками або розберіть на волокна.
салат Великодній кролик - фото крок 4
4. Огірки порізати кубиками.
салат Великодній кролик - фото крок 5
5. Відокремте жовтки від білків. Жовтки порубати ножем і відправте в салатник до решти інгредієнтів, а білки натріть на дрібній тертці, вони послужать шубкою для кролика.
салат Великодній кролик - фото крок 6
6. Половину сиру натріть на крупній тертці для салату, а на дрібній для прикраси.
салат Великодній кролик - фото крок 7
7. Складіть в салатник всі інгредієнти, крім частини сиру і білків. Заправте салат майонезом. Сіль я не додавала, в складових салату її досить, а ви робіть за смаком.
салат Великодній кролик - фото крок 8
8. На листя салату або пекінської капусти покладіть салат, формуючи тушку кролика.
салат Великодній кролик - фото крок 9
9. Зверху зробіть шубку кролику з тертих білків. З сиру - цятки, очки і носик - половинки оливок чорних, з пекінської капусти - вушка. Великодній кролик готовий! Дайте йому трохи постояти в холодильнику перед подачею.

Схожі рецепти