Теплий салат з телятиною
(покроковий рецепт з фото)
Простий і дуже легкий салатик з телятиною для розвантажувальних днів, він виходить досить поживним і може зарядити вас необхідною енергією на кілька годин, при цьому, не перевантажуючи шлунок.
У розвантажувальні дні не зовсім обов'язково голодувати, можна просто включати в свій раціон легкі і добре засвоювані страви. Сьогодні я як раз хочу познайомити вас з одним з них і розповісти про своє улюблене рецепті приготування теплого салату з телятиною. Тут ми будемо використовувати багато овочів, їх ми попередньо запекти в духовці, а також телятину, яка сама по собі є майже дієтичним м'ясом. Тому і блюдо у нас виходить досить легким і неймовірно смачним, я від нього в повному захваті і вам раджу обов'язково приготувати теплий салат з телятиною в домашніх умовах - ви не пошкодуєте.
- Телятина - 250-300 грам
- Баклажан - 1 штука
- Цукіні - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідори черрі - 8-10 штук
- Рукола свіжа - 75 грам
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок(+для обсмажування м'яса)
- Оцет бальзамічний - 2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку ретельно промиваємо овочі, потім очищаємо перець від насіння, видаляємо плодоніжки і нарізаємо його півкільцями. Баклажан і цукіні ріжемо кружечками, викладаємо все овочі в форму для запікання і ставимо в духовку на 10-15 хвилин при 250 градусах (функція гриль).
Телятину моєму під проточною водою, витираємо насухо і нарізаємо м'ясо на невеликі шматочки. У сковороді розігріваємо зовсім небагато рослинного масла і обсмажуємо на ньому телятину до золотистої скоринки (2-3 хвилини з кожного боку).
Помідори і рукколу також промиваємо, помідори ріжемо навпіл.
Тепер в глибоку тарілку викладаємо рукколу, помідори, запечені овочі та обсмажене м'ясо. Заправляємо все бальзамічним оцтом, додаємо сіль і перець за смаком, 1-2 столові ложки рослинної олії і перемішуємо все - салат готовий. Приємного всім апетиту!