Рецепт Салат з телятиною і руколою фото

Салат з телятиною і руколою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Зелень , Телятина , Гриби , Помідор , Черрі , Печериці , Рукола
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Цей салат відноситься до категорії так званих теплих салатів. Готується він з руколи, телятини, помідорів чері і печериць. Заправляється соусом, оливковою олією і рідким медом. Дуже смачно!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування салату з телятиною і руколою. Салат виходить теплим за рахунок того, що в ньому присутні тушкована телятина з печерицями, які додаються в салат прямо зі сковороди. Сподіваюся, у вас не виникне труднощів з приготуванням. Хай щастить!

  • Рукола - 100 грам
  • Салат "Айсберг" - 100 грам
  • Телятина - 250 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Соус - 5 Ст. Ложок (бальзамічний)
  • Масло оливкове - 5 Ст. Ложок
  • Вино червоне сухе - 2 Ст. Ложки
  • Помідори черрі - 100 грам
салат з телятиною і руколою - фото крок 1
Рукколу промиваємо під холодною водою і дрібно нарізаємо.
салат з телятиною і руколою - фото крок 2
Айсберг ріжемо дрібною соломкою.
салат з телятиною і руколою - фото крок 3
Змішуємо два салати, додаємо помідори черрі, порізані навпіл.
салат з телятиною і руколою - фото крок 4
На сухий і гарячій сковороді обсмажуємо порізані печериці, коли пустять сік, додаємо м'ясо і трошки оливкової олії, ложку соусу і сухе вино. Далі тушкуємо на повільному вогні до готовності м'яса.
салат з телятиною і руколою - фото крок 5
Приготуємо заправку для салату. Змішайте 4 ст.Л. Оливкового масла, 4 ст.Л. Соусу, 1 ç.l. Рідкого меду. Перемішайте все до однорідності.
салат з телятиною і руколою - фото крок 6
Змішуємо всі інгредієнти, поливаємо соусом, кладемо за смаком сіль. Перемішуємо.
салат з телятиною і руколою - фото крок 7
Салат готовий! Смачного!

Схожі рецепти