Салат з телятиною і руколою
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат відноситься до категорії так званих теплих салатів. Готується він з руколи, телятини, помідорів чері і печериць. Заправляється соусом, оливковою олією і рідким медом. Дуже смачно!
До вашої уваги - простий рецепт приготування салату з телятиною і руколою. Салат виходить теплим за рахунок того, що в ньому присутні тушкована телятина з печерицями, які додаються в салат прямо зі сковороди. Сподіваюся, у вас не виникне труднощів з приготуванням. Хай щастить!
- Рукола - 100 грам
- Салат "айсберг" - 100 грам
- Телятина - 250 грам
- Печериці - 100 грам
- Мед - 1 Чайна ложка
- Соус - 5 Ст. Ложок (бальзамічний)
- Масло оливкове - 5 Ст. Ложок
- Вино червоне сухе - 2 Ст. Ложки
- Помідори черрі - 100 грам
Рукколу промиваємо під холодною водою і дрібно нарізаємо.
Айсберг ріжемо дрібною соломкою.
Змішуємо два салати, додаємо помідори черрі, порізані навпіл.
На сухий і гарячій сковороді обсмажуємо порізані печериці, коли пустять сік, додаємо м'ясо і трошки оливкової олії, ложку соусу і сухе вино. Далі тушкуємо на повільному вогні до готовності м'яса.
Приготуємо заправку для салату. Змішайте 4 ст.Л. Оливкового масла, 4 ст.Л. Соусу, 1 ç.l. Рідкого меду. Перемішайте все до однорідності.
Змішуємо всі інгредієнти, поливаємо соусом, кладемо за смаком сіль. Перемішуємо.
Салат готовий! Смачного!