Рагу овочеве з телятиною
(покроковий рецепт з фото)
Овочеве рагу можна готувати на плиті, але останнім часом для цих цілей я вважаю за краще мультиварку! зручно, швидко і смачно! Рагу виходить дуже ситним, так що ніхто не залишиться голодним!
Перед вами - простий рецепт приготування рагу овочевого з телятиною. Готувалося моє рагу в мультиварці, хоча можна було і на плиті. Але за допомогою сучасно техніки, набагато зручніше, та й швидше виходить. Спеції для страви додавайте на свій розсуд, головне - не переборщити, адже блюдо і так досить гостре, завдяки Червоному перцю. Хай щастить!
- Телятина - 400 грам
- Кабачки - 2 штуки
- Баклажани - 2 штуки
- Перець болгаскій - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Зелень - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Червоний гострий перець - За смаком (по бажанню)
Кладемо на дно чаші мультиварки баклажани, порізані брусочками.
Зверху кладемо порізану телятину, солимо за смаком.
Тепер кладемо кабачки, порізані брусочками.
Додаємо довільно порізані помідори.
Ріжемо скибочками болгарський перець і червоний гострий, кладемо в чашу. Сіль і спеції за смаком.
Готуємо в режимі "гасіння" 40 хвилин.
Подрібнюємо зелень, додаємо і тушкуємо ще 20 хвилин.
Смачного!