Салат з телятиною
(покроковий рецепт з фото)
Один з найулюбленіших салатів нашої сім'ї на всіх святах, ми готуємо його досить часто і завжди тільки з телятиною, адже таке ніжне мяско робить його смак просто неймовірним.
Я думаю, в кожній родині є таке салатик, який готують практично на всі свята, так ось цей простий рецепт салату з телятиною є найулюбленішим у нас. Його ми робимо і на день народження, і на Новий рік і взагалі з будь-якого приводу, частенько готуємо його і в будні, вже дуже подобається нам його смак. І хоча, можливо, кому-то поєднання м'яса з грибами і огірком на перший погляд може здатися дивним, ви краще спочатку зробіть салат з телятиною в домашніх умовах, адже коли ви його спробуєте, ваша думка швидше за все зміниться.
- Телятина відварна - 200 грам
- Печериці - 200 грам
- Огірок солоний - 2 штуки
- Майонез - 100 грам
- Масло рослинне - 50 мілілітрів (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Телятину попередньо відварюємо до повної готовності і охолоджуємо, потім нарізаємо м'ясо на невеликі кубики.
Печериці промиваємо під проточною водою і нарізаємо досить крупно. Розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому гриби, поки з них не випарується зайва рідина.
Далі ріжемо солоні огірки кубиками.
З'єднуємо всі інгредієнти в мисці, заправляємо салат майонезом, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!