Фунчоза з телятиною
(покроковий рецепт з фото)
Фунчозу часто поєднують з м'ясом і овочами. Телятина ідеально підходить для даного рецепта. М'ясо виходить м'яким, соковитим і ніжним. В результаті цікаве блюдо, наповнене різноманітними смаками.
Перед приготуванням подивіться рекомендації на упаковці фунчози, як правило, її досить запарити на пару хвилин, але іноді радять попередньо замочити в холодній воді або проварити. Корегуйте даний рецепт, дотримуючись рекомендацій на упаковці.
- Телятина - 400 грам
- Funčoza - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 1 часточка
- Часник - 2 зубчики
- Гострий перець - 1 часточка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Окріп - 300 мілілітрів
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
Підготуємо інгредієнти.
Телятину нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо на сковороду з розігрітим соняшниковою олією.
Обсмажуємо до появи золотистої скоринки.
Додаємо цибулю і готуємо на сильному вогні ще пару хвилин.
Наливаємо окріп. Готуємо під кришкою на малому вогні хвилин 40.
Додаємо нарізаний тонко болгарський перець і маленький шматочок гострого перцю.
Часник ріжемо дрібно і відправляємо в сковороду.
Зверху кладемо фунчозу і наливаємо соєвий соус. Накриваємо все кришкою і ставимо на вогонь на 1-2 хвилини.
Фунчоза з телятиною готова. Подаємо гарячої.
Смачного!