Рецепт Фунчоза з телятиною фото

Фунчоза з телятиною
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Телятина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Фунчозу часто поєднують з м'ясом і овочами. Телятина ідеально підходить для даного рецепта. М'ясо виходить м'яким, соковитим і ніжним. В результаті цікаве блюдо, наповнене різноманітними смаками.

Опис приготування:

Перед приготуванням подивіться рекомендації на упаковці фунчози, як правило, її досить запарити на пару хвилин, але іноді радять попередньо замочити в холодній воді або проварити. Корегуйте даний рецепт, дотримуючись рекомендацій на упаковці.

  • Телятина - 400 грам
  • Funčoza - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 часточка
  • Часник - 2 зубчики
  • Гострий перець - 1 часточка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Окріп - 300 мілілітрів
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
фунчоза з телятиною - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
фунчоза з телятиною - фото крок 2
Телятину нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо на сковороду з розігрітим соняшниковою олією.
фунчоза з телятиною - фото крок 3
Обсмажуємо до появи золотистої скоринки.
фунчоза з телятиною - фото крок 4
Додаємо цибулю і готуємо на сильному вогні ще пару хвилин.
фунчоза з телятиною - фото крок 5
Наливаємо окріп. Готуємо під кришкою на малому вогні хвилин 40.
фунчоза з телятиною - фото крок 6
Додаємо нарізаний тонко болгарський перець і маленький шматочок гострого перцю.
фунчоза з телятиною - фото крок 7
Часник ріжемо дрібно і відправляємо в сковороду.
фунчоза з телятиною - фото крок 8
Зверху кладемо фунчозу і наливаємо соєвий соус. Накриваємо все кришкою і ставимо на вогонь на 1-2 хвилини.
фунчоза з телятиною - фото крок 9
Фунчоза з телятиною готова. Подаємо гарячої.
фунчоза з телятиною - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти