Суп з телятиною
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу представити знаний не дуже багатьом німецький суп з телятиною і розповім, як його правильно приготувати. У рецепті використовуються телячі хвости, з яких отримує густий, наваристий і ароматний суп.
За бажанням в такий суп можна додати картоплю і брюссельську капусту, але і без них виходить дуже насичений і ситний суп, який готують переважно взимку і подають дуже гарячим.
- Телятина - 800 грам (хвости)
- Бекон - 80 грам
- Сало - 30 грам
- Морква - 1 штука
- Корінь селери - 1 штука
- Лук-пориста - 2 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Вода - 2 L
- Мадера - 200 мілілітрів
- Паприка солодка - 1 Чайна ложка (мелена)
- Чорний перець - За смаком (мелений)
- Сіль - За смаком
1
Морква, корінь селери і цибулю-порей почистіть, промийте і наріжте великими скибочками. Телячі хвости добре промийте та висушіть.
2
У казанчіке або утятніце розтопіть сало на слабкому вогні і обсмажте нарізаний кубиками бекон протягом 3-х хвилин.
3
Покладіть телячі хвости і обсмажте їх до коричневої скоринки на помірному вогні, приправте сіллю, потім залийте холодною водою і доведіть до кипіння. Варіть м'ясний бульйон протягом 2-х годин на повільному вогні і під кришкою, в разі необхідності додайте гарячої води.
4
На сухій сковороді (чавунної або з антипригарним покриттям) обсмажте, перемішуючи, борошно до бежевого кольору, потім влийте 2 ополоника гарячого м'ясного бульйону і перемішайте.
5
У сковороду додайте нарізані кубиками помідори, паприку і чорний мелений перець.
6
Коли юшка буде готовий, викладіть хвости в миску і відокремте м'ясо від кісток. Штам Бульйон.
7
У чисту каструлю поверніть м'ясо, влийте проціджений бульйон, додайте піджарку з борошна і помідорів і варіть суп ще 30 хвилин на слабкому вогні.
8
В кінці приготування влийте вино, перемішайте суп і подавайте гарячим, разом з скибочками підсмаженого хліба.