Телятина по-англійськи
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную шикарний рецепт простого і ситного страви "телятина по-англійськи" . Готується дуже просто, виходить смачно, не містить зайвих калорій, так як практично не має жиру.
Рецепт приготування телятини по-англійськи дуже простий, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям. Додайте трохи фантазії і смачне, ароматне блюдо порадує вас і ваших близьких.
- Телятина - 500 грам
- Капуста - 100-150 грам
- Цибуля - 1 штука (краще використовувати лук-порей)
- Селера черешкова - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 6 штук
- Вершкове масло - 10 грам
- Гострий томатний соус - 100-150 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 2-3 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Зелень - За смаком (зелена цибуля, петрушка)
Підготуйте інгредієнти.
Промийте м'ясо, викладіть в каструлю, поставте на вогонь, зберіть пінку і варіть до напівготовності.
Поріжте овочі на шматочки будь-яких розмірів, надалі вони будуть пробиватися блендером.
Додайте до м'яса овочі і лавровий лист, варіть до готовності.
М'ясо вийміть.
Шифер і деформація бульйон.
Пробийте овочі занурювальним блендером, не забудьте прибрати лавровий лист. Влийте бульйон, додайте гострий соус, приправити сіллю, поперчіть.
Додайте в соус відварне м'ясо і шматочок вершкового масла, поставте гаситися, в цей час припустите картопля 10-15 хвилин у гарячій воді.
Додайте припущений картопля до м'яса і тушкуйте ще 15 хвилин все разом.
Подавайте телятину по-англійськи посипавши зеленню. Вийшло дуже смачно і ситно. Смачного!