Рецепт Телятина на кістці фото

Телятина на кістці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Телятина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Телятина на кістці запікається в духовці з овочами і спеціями. Страва не вимагає додаткового гарніру, адже воно саме по собі дуже насичене і ситне. Підійде на обід або вечерю. Рекомендую!

Опис приготування:

Приготуємо телятину на кістки в домашніх умовах. М'ясо запікається в духовці з овочами і спеціями. Блюдо виходить дуже ситним і насиченим. Приблизний час приготування - 20 хвилин на підготовку + 50 хвилин для запікання в духовці. Думаю, у вас не виникне труднощів. Хай щастить!

  • Телятина на кістці - 4 штуки
  • Помідори черрі - 16 штук
  • Часник - 4 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Розмарин - 4 штуки (гілочки)
  • Чебрець - 4 штуки
  • Спеції - 4 чайних ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Картопля - 16 штук
телятина на кістці - фото крок 1
М'ясо промийте та висушіть. Додайте сіль і спеції для м'яса за смаком. Ми залишаємо маринуватися при кімнатній температурі.
телятина на кістці - фото крок 2
Моркву і ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями. Лук-порей і часник подрібнюємо.
телятина на кістці - фото крок 3
Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками. Солимо і перчимо всі овочі. Розміщуємо всі овочі на розкладений на столі великий аркуш фольги. Зверху кладемо розмарин і чебрець.
телятина на кістці - фото крок 4
Телятину обсмажуємо на сковороді з двох сторін до золотистої скоринки.
телятина на кістці - фото крок 5
Кладемо м'ясо поверх овочів, додаємо шматочок вершкового масла. Щільно загортаємо в фольгу і запікаємо в духовці, розігрітій до 200 градусів. Готуємо приблизно 50 хвилин.
телятина на кістці - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти