Телятина на кістці
(покроковий рецепт з фото)
Телятина на кістці запікається в духовці з овочами і спеціями. Страва не вимагає додаткового гарніру, адже воно саме по собі дуже насичене і ситне. Підійде на обід або вечерю. Рекомендую!
Приготуємо телятину на кістки в домашніх умовах. М'ясо запікається в духовці з овочами і спеціями. Блюдо виходить дуже ситним і насиченим. Приблизний час приготування - 20 хвилин на підготовку + 50 хвилин для запікання в духовці. Думаю, у вас не виникне труднощів. Хай щастить!
- Телятина на кістці - 4 штуки
- Помідори черрі - 16 штук
- Часник - 4 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Розмарин - 4 штуки (гілочки)
- Чебрець - 4 штуки
- Спеції - 4 чайних ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Картопля - 16 штук

М'ясо промийте та висушіть. Додайте сіль і спеції для м'яса за смаком. Ми залишаємо маринуватися при кімнатній температурі.

Моркву і ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями. Лук-порей і часник подрібнюємо.

Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками. Солимо і перчимо всі овочі. Розміщуємо всі овочі на розкладений на столі великий аркуш фольги. Зверху кладемо розмарин і чебрець.

Телятину обсмажуємо на сковороді з двох сторін до золотистої скоринки.

Кладемо м'ясо поверх овочів, додаємо шматочок вершкового масла. Щільно загортаємо в фольгу і запікаємо в духовці, розігрітій до 200 градусів. Готуємо приблизно 50 хвилин.

Смачного!