Тефтелі з рисом і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Я вже говорила про те, що існує дуже багато рецептів тефтелей, так ось сьогодні я розповім вам, як приготувати тефтелі з рисом і грибами - ще одну вдалу варіацію цієї страви.
Якщо звичайні тефтелі вам вже порядком набридли, то я пропоную вам відмінний рецепт приготування тефтелей з рисом і грибами, який вже точно привнесе різноманітність в ваше повсякденне меню. І не варто лякати досить великого списку інгредієнтів - на ділі все виявиться вельми просто і швидко. У вас вийдуть неймовірно смачні, ароматні і ситні м'ясні кульки в томатно-сметанному соусі. На мій погляд, для сімейної вечері кращого варіанту годі й шукати. Тому вирушайте в магазин за необхідними продуктами і приступайте до справи, я в свою чергу розповім вам, як приготувати тефтелі з рисом і грибами. Зберіть всіх рідних і близьких вам людей і влаштуйте їм невеличке свято зі смачною їжею.
- Фарш яловичий - 300 грам
- Рис відварний - 3/4 склянки
- Гриби - 250 грам(zdesy Лисички)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Кріп свіжий рубаний - 2 Ст. Ложки
- Томати у власному соку - 3 штуки
- Сік томатний - 0, 5 склянки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Вода - 0, 5 склянки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком