Рецепт Тефтелі в каструлі фото

Тефтелі в каструлі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Простий і доступний рецепт приготування тефтелей в каструлі. Нічого екстраординарного в цій страві немає, але завжди виходить дивно смачно! Тефтелі поєднуються з будь-яким гарніром і салатами.

Опис приготування:

Приготуємо тефтелі в каструлі в домашніх умовах. М'ясний фарш перекручуємо з цибулею в м'ясорубці, додаємо відварений рис, сіль і перець. Формуємо тефтелі і злегка обсмажуємо їх з двох сторін на рослинній олії. Потім додаємо томатну пасту і лавровий лист, tusim 15 хвилин. Змішуємо теплу воду зі сметаною і борошном, також вливаємо до тефтелі, тушкуємо ще 10-15 хвилин до готовності. Хай щастить!

  • Фарш м'ясний - 500 грам
  • Рис відварний - 0, 4 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1, 5 склянки
тефтелі в каструлі - фото крок 1
Фарш з цибулею пропускаємо через м'ясорубку, додаємо відварений рис і сіль з перцем. Вимішуємо фарш руками.
тефтелі в каструлі - фото крок 2
Формуємо тефтелі і викладаємо в глибоку сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо 5 хвилин.
тефтелі в каструлі - фото крок 3
Заливаємо окропом, додаємо сіль, томатну пасту і лавровий лист. Тушкуємо під кришкою 15 хвилин.
тефтелі в каструлі - фото крок 4
1/2 склянки теплої води змішуємо зі сметаною і борошном. Маса повинна бути однорідною. Виливаємо її на тефтелі.
тефтелі в каструлі - фото крок 5
Накриваємо кришкою і струшуємо каструлю, щоб все перемішалося. tusim 15-20 хвилин на повільному вогні.
тефтелі в каструлі - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти