Tartalettes (солодка начинка)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили відійти від традицій покупки торта і запропонувати гостю або свою сім'ю тарталетки, то цей рецепт для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати солодку начинку смачно і просто.
Для такого десерту вам знадобляться тарталетки з пісочного тіста, але можна використовувати і листкове. Тарталетки-тістечка обов'язково припадуть до смаку всім без винятку, т.К. Вони не нудотні, з легкою кислинкою. Вишню можете використовувати заморожену або консервовану. Смачного!
- Сир - 50 грам (м'який)
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Вишня - 250 грам (без кісточок)
- Маскарпоне - 150 грам
1
Видаліть з вишні кісточки.
2
Маскарпоне змішайте з сиром до однорідності.
3
Потім додайте в крем цукрову пудру і ще раз перемішайте.
4
Крем видавіть в тарталетки через кондитерський мішок, зверху прикрасьте вишнями і посипте цукровою пудрою.