Рецепт Солодка начинка для пиріжків фото

Солодка начинка для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Мак
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Полудень , Від 3 років
Начинки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Захотілося домашньої випічки? Тоді обов'язково візьміть на замітку рецепт приготування солодкої начинки для пиріжків, яка підійде як для дріжджового, так і для листкового тіста.

Опис приготування:

Ця улюблена багатьма солодка начинка для пиріжків в домашніх умовах виходить набагато смачніше магазинного варіанту. Варто приділити трохи часу, щоб зробити такі ласощі.

1. Насамперед потрібно відправити мак в невелику каструлю і додати воду.

2. Надіслати на вогонь, довести до кипіння.

3. Потім зняти з вогню, накрити кришкою і зверху рушником (щоб краще зберігалося тепло). Залишити в такому вигляді мак на 35-40 хвилин.

4. Коли мак як слід запарился, можна злити воду. Зручно скористатися дуже дрібним ситом або марлею. Дати стекти рідини, залишивши на 3-5 хвилин.

5. Потім потрібно протерти мак, використовуючи для цього м'ясорубку, наприклад.

6. Поступово до подрібненого маку додавати згущене молоко, акуратно перемішуючи.

7. В рецепт приготування солодкої начинки для пиріжків можна додати також сухофрукти за смаком і улюблені горіхи - це зробить її ще смачніше.

8. Коли маса стала однорідною, її можна перекласти в щільно закривається контейнер і відправити в холодильник мінімум на 30-40 хвилин.

  • Мак - 200 грам
  • Згущене молоко - 250-350 грам
  • Вода - 600 мілілітрів
Ця улюблена багатьма солодка начинка для пиріжків в домашніх умовах виходить набагато смачніше магазинного варіанту. Варто приділити трохи часу, щоб зробити такі ласощі.

1. Насамперед потрібно відправити мак в невелику каструлю і додати воду.

2. Надіслати на вогонь, довести до кипіння.

3. Потім зняти з вогню, накрити кришкою і зверху рушником (щоб краще зберігалося тепло). Залишити в такому вигляді мак на 35-40 хвилин.

4. Коли мак як слід запарился, можна злити воду. Зручно скористатися дуже дрібним ситом або марлею. Дати стекти рідини, залишивши на 3-5 хвилин.

5. Потім потрібно протерти мак, використовуючи для цього м'ясорубку, наприклад.

6. Поступово до подрібненого маку додавати згущене молоко, акуратно перемішуючи.

7. В рецепт приготування солодкої начинки для пиріжків можна додати також сухофрукти за смаком і улюблені горіхи - це зробить її ще смачніше.

8. Коли маса стала однорідною, її можна перекласти в щільно закривається контейнер і відправити в холодильник мінімум на 30-40 хвилин.

Схожі рецепти