Рецепт Тарталетки з шинкою і сиром фото

Тарталетки з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Шинка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Чому б іноді не побалувати себе і гостей смачними, aromatnиmi tartaletkami… Та й готуються вони швидко, і враження залишать найкраще.

Опис приготування:

Тарталетки можна використовувати готові, а можна приготувати самим по представленому нижче рецептом. Сир і шинку нарізуємо, начиняє цією сумішшю тарталетки і запікаємо в духовці. Удачі в приготуванні!

  • Борошно - 250 грам (для тіста)
  • Вода крижана - 2-3 Ст. Ложок (для тіста)
  • Сіль - 1 щіпка (для тіста)
  • Маргарин - 125 грам (для тіста)
  • Жирна сметана - 6 Ст. Ложок
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком (для заливки)
  • Шинка - 200 грам
  • Велика картоплина відварна - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком (для начинки)
  • Сир - 50 грам
тарталетки з шинкою і сиром - фото крок 1
Борошно з сіллю просіяти через сито, додати нарізане масло або маргарин, перемішати до крихти, додати воду - замісити тісто.
тарталетки з шинкою і сиром - фото крок 2
Тісто скачати в колобок, накрити його пакетом, щоб не засохло і відправити в холодильник хвилин на 30.
тарталетки з шинкою і сиром - фото крок 3
Картопля і шинку порізати кубиками, перемішати, за смаком додати сіль і перець.
тарталетки з шинкою і сиром - фото крок 4
Сметану змішати з яйцями.
тарталетки з шинкою і сиром - фото крок 5
Тісто розкачати і заповнити їм кошики.
тарталетки з шинкою і сиром - фото крок 6
Викласти в них шинки-картопляну начинку, її не потрібно утрамбовувати, нехай між кубиками залишиться простір для заливки.
тарталетки з шинкою і сиром - фото крок 7
Залити тарталетки сметаною з яйцем.
тарталетки з шинкою і сиром - фото крок 8
Посипати їх тертим сиром.
тарталетки з шинкою і сиром - фото крок 9
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин. Подавати до столу теплими. А адже варіантів начинки маса, вона може бути овочева, рибна, асорті - все залежить від фантазії і смакових уподобань. Смачного!

Схожі рецепти