Тарталетки з шинкою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо соковиті і ситні тарталетки з шинкою і помідорами. Простий рецепт і трохи витрат - у вас будуть своєрідні міні-піци до обіду!
Люблю робити такі тарталетки на вечерю або святковий обід - виходить відмінна закуска. Для приготування тарталеток з шинкою і помідорами нам знадобиться будь-яка шинка або ковбаса, сир твердий, кілька помідорів чері і я ще кріп і петрушку беру - для аромату. Можна робити закуску в готових тарталетках або зробити їх самостійно.
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 250 грам
- Крем - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Ковбаса (шинка) - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Помідори черрі - 5-6 штук
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Спеції, зелень - За смаком
З сметани, борошна і солі змішуємо тісто, додаємо розтоплене масло. Можна відправити в холодильник на півгодини.
А поки займемося начинкою. Ріжемо шинку кільцями.
Ріжемо помідори.
Сир тремо на дрібній тертці.
Тісто дістали з холодильника, розкатали і вирізали кружки.
Змащуємо формочки, викладаємо тісто, проткніть виделкою, щоб не роздувалися. Випікаємо хвилин 15.
Викладаємо начинку і знову відправляємо в духовку на 10 хвилин.
Тарталетки з шинкою і помідорами готові. Смачного!
Тарталетки з шинкою і помідорами готові. Смачного!