Лаваш з шинкою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Легкий варіант для ранкового бутерброда, а також добра закуска на будь-яке свято.
Лаваш - справжня знахідка для винахідливої господині. Що тільки не загортають в нього любительки кухонних експериментів! Я пропоную вам спробувати простий рецепт - лаваш з шинкою і помідорами. Замість звичайного ранкового бутерброда - просто прекрасно, як закуска до свята - ідеально! розповідаю, як зробити лаваш з шинкою і помідорами.
1. Розкладаємо лаваш і злегка змащуємо його майонезом.
2. Тонко нарізаємо шинку скибочками і розкладаємо на змащений лист лаваша.
3. Накриваємо другим коржем.
4. Помідори нарізаємо кільцями і викладаємо на лаваш.
5. Загортаємо лаваш з шинкою і помідорами в рулет.
Щоб лаваш не розгорталася в перші хвилини - притисніть його чимось. Потім від соку помідорів він злегка розм'якшити і буде тримати форму. Подаємо лаваш до столу відразу ж, поки помідорний сік сильно не розм'якшив тонке тісто лаваша.
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Шинка - 150 грам
- Помідори - 2-3 штук
- Майонез - 1, 5-2 Ст. Ложки
1. Розкладаємо лаваш і злегка змащуємо його майонезом.
2. Тонко нарізаємо шинку скибочками і розкладаємо на змащений лист лаваша.
3. Накриваємо другим коржем.
4. Помідори нарізаємо кільцями і викладаємо на лаваш.
5. Загортаємо лаваш з шинкою і помідорами в рулет.
Щоб лаваш не розгорталася в перші хвилини - притисніть його чимось. Потім від соку помідорів він злегка розм'якшити і буде тримати форму. Подаємо лаваш до столу відразу ж, поки помідорний сік сильно не розм'якшив тонке тісто лаваша.