Рецепт Лаваш з шинкою і помідорами фото

Лаваш з шинкою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Помідор , Лаваш , Шинка
Низькокалорійні
На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 15 хв.

Легкий варіант для ранкового бутерброда, а також добра закуска на будь-яке свято.

Опис приготування:

Лаваш - справжня знахідка для винахідливої ​​господині. Що тільки не загортають в нього любительки кухонних експериментів! Я пропоную вам спробувати простий рецепт - лаваш з шинкою і помідорами. Замість звичайного ранкового бутерброда - просто прекрасно, як закуска до свята - ідеально! розповідаю, як зробити лаваш з шинкою і помідорами.

1. Розкладаємо лаваш і злегка змащуємо його майонезом.

2. Тонко нарізаємо шинку скибочками і розкладаємо на змащений лист лаваша.

3. Накриваємо другим коржем.

4. Помідори нарізаємо кільцями і викладаємо на лаваш.

5. Загортаємо лаваш з шинкою і помідорами в рулет.

Щоб лаваш не розгорталася в перші хвилини - притисніть його чимось. Потім від соку помідорів він злегка розм'якшити і буде тримати форму. Подаємо лаваш до столу відразу ж, поки помідорний сік сильно не розм'якшив тонке тісто лаваша.

  • Лаваш тонкий - 2 штуки
  • Шинка - 150 грам
  • Помідори - 2-3 штук
  • Майонез - 1, 5-2 Ст. Ложки
Лаваш - справжня знахідка для винахідливої ​​господині. Що тільки не загортають в нього любительки кухонних експериментів! Я пропоную вам спробувати простий рецепт - лаваш з шинкою і помідорами. Замість звичайного ранкового бутерброда - просто прекрасно, як закуска до свята - ідеально! розповідаю, як зробити лаваш з шинкою і помідорами.

1. Розкладаємо лаваш і злегка змащуємо його майонезом.

2. Тонко нарізаємо шинку скибочками і розкладаємо на змащений лист лаваша.

3. Накриваємо другим коржем.

4. Помідори нарізаємо кільцями і викладаємо на лаваш.

5. Загортаємо лаваш з шинкою і помідорами в рулет.

Щоб лаваш не розгорталася в перші хвилини - притисніть його чимось. Потім від соку помідорів він злегка розм'якшити і буде тримати форму. Подаємо лаваш до столу відразу ж, поки помідорний сік сильно не розм'якшив тонке тісто лаваша.

Схожі рецепти