Рецепт Лаваш з шинкою і плавленим сиром фото

Лаваш з шинкою і плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Лаваш, Шинка, Плавлений сир
Низькокалорійні
На святковий стіл, Фуршет
Страви з начинкою

Апетитний лаваш з шинкою і плавленим сиром не соромно і на святковий стіл подати. Дуже просте і легке блюдо-закуска. Можете зробити невеликі рулетики або конвертики, результат чудовий!

Лаваш - це відмінна основа для будь-якої закуски. Його можна готувати з рибою, куркою, овочами, сиром або м'ясом. Швидкий і безтурботним варіант - це приготування лаваша з шинкою і сиром. Сир беремо плавлений у ванні, його зручніше намазувати на лаваш, він також хороший для просочення. Шинку краще взяти вже в тоненькій нарізці, сам вдома все одно так не поріжеш.

  • Шинка - 350 грам
  • Плавлений сир - 150 грам
  • Кріп - 1 пучок
  • Листовий салат - 1 пучок
  • Перець болгарський - 1-2 штук
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Лаваш - 1 штука
лаваш з шинкою і плавленим сиром - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
лаваш з шинкою і плавленим сиром - фото крок 2
Червоний і жовтий болгарські перці поріжте тонкою соломкою. Кріп дрібно порубати і розмішайте з плавленим сиром.
лаваш з шинкою і плавленим сиром - фото крок 3
Листя салату промийте і поріжте смужками.
лаваш з шинкою і плавленим сиром - фото крок 4
Лаваш розрівняйте і змастіть плавленим сиром з кропом.
лаваш з шинкою і плавленим сиром - фото крок 5
Потім рівномірно розкладіть по поверхні лаваша нарізані раніше салатні листя.
лаваш з шинкою і плавленим сиром - фото крок 6
Слідом - шматочки шинки, а зверху - перець болгарський.
лаваш з шинкою і плавленим сиром - фото крок 7
Загорніть лаваш в щільний рулет, обмотайте його харчовою плівкою і відправте в холодильник для просочення на півгодини.
лаваш з шинкою і плавленим сиром - фото крок 8
Перед подачею готовий лаваш з шинкою і сиром поріжте на порційні шматочки. Можете подавати його до столку з томатним або сирним соусами. Смачного!

Схожі рецепти