Лаваш з шинкою і плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Апетитний лаваш з шинкою і плавленим сиром не соромно і на святковий стіл подати. Дуже просте і легке блюдо-закуска. Можете зробити невеликі рулетики або конвертики, результат чудовий!
Лаваш - це відмінна основа для будь-якої закуски. Його можна готувати з рибою, куркою, овочами, сиром або м'ясом. Швидкий і безтурботним варіант - це приготування лаваша з шинкою і сиром. Сир беремо плавлений у ванні, його зручніше намазувати на лаваш, він також хороший для просочення. Шинку краще взяти вже в тоненькій нарізці, сам вдома все одно так не поріжеш.
- Шинка - 350 грам
- Плавлений сир - 150 грам
- Кріп - 1 пучок
- Листовий салат - 1 пучок
- Перець болгарський - 1-2 штук
- Часник - 1-2 зубчиків
- Лаваш - 1 штука
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Червоний і жовтий болгарські перці поріжте тонкою соломкою. Кріп дрібно порубати і розмішайте з плавленим сиром.
Листя салату промийте і поріжте смужками.
Лаваш розрівняйте і змастіть плавленим сиром з кропом.
Потім рівномірно розкладіть по поверхні лаваша нарізані раніше салатні листя.
Слідом - шматочки шинки, а зверху - перець болгарський.
Загорніть лаваш в щільний рулет, обмотайте його харчовою плівкою і відправте в холодильник для просочення на півгодини.
Перед подачею готовий лаваш з шинкою і сиром поріжте на порційні шматочки. Можете подавати його до столку з томатним або сирним соусами. Смачного!