Лаваш з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.
Саме просте і швидке, що можна приготувати, коли чекаєш гостей - ось такий лаваш з шинкою. Ця чудова закуска сподобається всім без винятку, до того ж вона досить економічна.
Опис приготування:
У мене досить часто буває так, що гості дзвонять мені і повідомляють про свій приїзд, коли вони вже в дорозі, і відразу виникає питання, що ж таке вкусннькое приготувати для них, та ще й швидше. Тому у мене є багато дуже простих і спритних рецептів, як цей рецепт приготування лаваша з шинкою. Насправді начинка тут може бути абсолютно будь-яка, зроблена з того, що знайдеться в холодильнику, ну а шинка - найоптимальніший варіант, і смачно, і швидко, і економічно. Цей простий рецепт лаваша з шинкою не раз виручав мене і допомагав зустріти друзів смачним частуванням, тепер я ділюся ним з вами, сподіваюся, він стане в нагоді.
- Лаваш вірменський - 1 штука
- Шинка - 200 грам
- Сир вершковий плавлений - 200 грам
- Огірок - 1-2 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Зелень свіжа - 30 грам
Для початку підготуємо все необхідне: нарізаємо шинку на скибочки, огірки ріжемо тоненькими кільцями, часник подрібнюємо.
Лаваш викладаємо на чистий стіл і рівномірно намазуємо його плавленим сиром.
Зверху розкладаємо шматочки шинки огірка і часник. Можете при бажанні посипати чорним меленим перцем.
Тепер скручуємо лаваш рулетом і обмотуємо фольгою, ставимо в холодильник мінімум на пів годинки, але чим довше він постоїть, тим смачніше буде.
Потім просто нарізаємо рулет з лаваша на невеликі шматочки, викладаємо їх на блюдо і прикрашаємо свіжою зеленню. Приємного всім апетиту!